FOLLOWER

25 April 2009

Aku dan Pengurusan Rekod

Aku...
23/4/2009, Pagi2 (4.00 pagi) dah kena bangun. Kul 5.00 nak bertolak ke JPbSM. Kursus mula jam 9.00 pagi. Ngantuk nih... semalam dah la tidur lewat,... letih interview lagi... bukan merungut.. cuma mengenangkan keadaan diri... tapi macam merungut gak kan.. hmm..

Kawan2,
Member yang pegi skali - yin, shila dan ika... hehehehe, abih la girls tak de kat ofis. Seronok gak kuar macam nih, macam pi bercuti plak.

Kursus,
KPR, dari jam 9.00 pagi hingga 1.00 ptg jer (4 jam), jadiklah dapat juga tambah jam kursus. Tapi masa 4 jam tu sebenarnya macam tak cukup sebab banyaknya yang kena ketchup... tapi kursus ni pun lebih kurang macam pengenalan jer...

salam...

Aku dan Temuduga EO

Salam buat semua,

Hmmm... at 22nd April 2009, actually my true birthday... (ha!) I was attend an interview as 'EO' at UiTM Shah Alam (BM PTAR1), quite funny and disguise... this 'place' has been as a place to meet old friend (like clubbing - just like club for person whose not reach their time yet)... I hope I'll understand this
....

Semasa menunggu,
Sampai lebih kurang pada jam 1.20 tengahari... masa interview sebenar jam 2.30 petang. Tak pe sampai awal boleh study (konon)... tapi silap gak sebab tak cukup bahan nak study... jadi discuss je ngan kawan2... then revise skit nota yang dibawa... hmmm rasa macam dan sedia.

Semasa temuduga,
.... masuk... relax jer... tiba masa nak jawab... eiii kenapa la tak kuar plak idea tadi... macam-macam jawapan... rasa macam dah okehhh... tapi tengok wajah panel... macam ada yang tak kene jer... huhuuhu.. kantoi la tu..

Selepas...
.. dah tak dapat la tu,.. tengok muka panel pun dah tahu... balik umah, sampai malam tunggu gak... tak der jawapan pun ...sudah lah... cuba lagi... lebihkan preparation....!!!!!

adios
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...