FOLLOWER

30 Jun 2009

Cerita hujung minggu ...Part Tu

Alif dan Myvi



Alif n Ayah di booth perpustakaan

Terrace house


Semi-D



Semi-D
Ini lagi sambungan cerita tadi...pada ari yang sama (27/6/09), tghari skit... aye, suami n alif ke pameran Anjuran MRCB kat Sidec...Penjenamaan Puncak Seri Iskandar... lebih kurang gitulah la kot tajuknya... kami melawat umah contoh... model kecik je... bkenan benor rasanya... dengan umah tu... sempat juga snap gambor rumah untuk kenang-kenangan (kot-kot sangkut hehehe) disekitar lawatan...

Cerita hujung minggu


Alkisah nak dibuat cerita dan dijadikan cerita maka tersebutlah kisah ya'ni pada pagi Sabtu lepas (27 Jun 2009), aye dan famili (suami n anak2) kuar kononnya nak jalan2 cari makan nak bungkus jer... tapi ntahlah mana datang hangin... tetiba suami aye nak makan kat Firha Food Court (di Seri Iskandar)... suasana menarik gak, layanan... hmmm biasa2 jer... makanan... hmmm boleh tahanla..aye makan nasi dage (nasi dagang)... ala biasa orang teganu kalu dah jumpa tu tak cari lain doh... anak2... tumpang jer mak bapa makan kalu order utk deme... pakai tak habis le...


Tetiba..... masa dok sibuk melayan anak2 makan ... jeng jeng... datang kawan lame aye... laaaa Rosmah... dah jadi Cekgu... memang lama tak jumpa.... terkedu .... terkesima seketika... tapi tak boleh sembang lama-lama sebab Ros bawa anak muridnya ada present kat SMKASAS, Bota... laaa lupa nak snap .. tapi tak per... utk sedapkan hati... mlm tadi aye selongkar album gambar (masa sekolah dulu... ye masa sekolah ... lepas spm kita orang lost contact...)... snap jer gambor tu... hasilnya... tu la yang ada ket ateh tu....

Okeylah... Rose pun dah pi sekolah nya... kami pun dah abih makan... balik le...

Selsema dah pegi


Alhamdulillah, selsema dah pun baik beberapa hari yang lalu tapi belum ada kesempatan nak post citer baru... ada citer lagi .... jeng jeng...tapi tak sempat nak post sebab banyak keje nak buat nih...

tunggu!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...