FOLLOWER

25 September 2009

Weblog Popular 1Malaysia

Entri ni Aye create untuk citer pasal contes weblog popular 1Malaysia. okey tak?

  • Nak cerite tentang weblog atau 1Malaysia? Kalau nak citer pasal 1Malaysia, aye tak berapa pandai sangat. Memanglah sana... sini... situ... sini... orang dok citer pasal 1Malaysia, sampai kueh 1Malaysia pun ade... elok juga promosi skit tentang 1Malaysia. Ye lah kita rakyat Malaysia, walau dimana kita berada seharusnya Malaysia tetap di hati... tambahan lagi tinggal di Malaysia,...
  • Actually saya tahu contest Weblog Popular 1Malaysia dari blog http://mombloggersplanet.com (Mombloggersplanet - MBP). Aye dah lama jadi pengikutnye tapi ... dalam senyap jer.. silent.... kalau ada contestpun aye tak berapa kisah sangat... cuma baca jer... tapi bila ada contest "1Malaysia". Aye rasa teruja pulak tak join... lagipun bila lagi "umi " nak bagi sokongan kepada 'mom'. Dah ada peluang ni... ambik jer..
  • Justeru itu jugalah aye calonkan MomBloggersPlanet sebagai Weblog Popular 1Malaysia.
  • Nak tau apa bestnya MBP? Banyak... macam-macam ade.. terutamanya untuk ibu-ibu... Antaranya Blog Review, Blogging Tips, Blog & Make Money, Blog for Business, Blog Promotion, Contest dan banyak lagi... Yang paling aye suke sangat2 Blogging Tips dan Blog Review. Kalau tak percaya lawatlah http://mombloggersplanet.com/, pasti teruja punya... ala... bukan sahaja untuk ibu.... bapak pun boleh juga.
  • Jadi tunggu apa lagi... jom lah sertai contest ni... pegi jer ke http://mombloggersplanet.com/ then, click kat gambar cam kat atas tu... pastu ikut jer jalan citer yang ada... mudah....

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...