Khamis, 13 Mei 2010

Alasan Cuti

Assalamualaikum dan salam sejahtera.  Nak bercuti? Belum lagi... banyak lagi urusan yang belum selesai.

Jadi apa alasan cuti yang nak diberikan
alasan untuk cuti bukan cara yang terbaik untuk lari dari kerja... kerana kerja-kerja itu harus disiapkan terlebih dahulu.

Ada orang bercuti kerana mencari hati kama (hati yang bersih dan suci)
Boleh jumpa ke?

Entah la... tajuk cerita alasan cuti
Tapi ada orang mencari alasan cuti rehat khas
Wahai sekelian ...
Di dalam kerja Kerajaan atau Swasta (tak taulah)
Tiada istilah cuti rehat khas
Kalau ada pun cuti rehat jer
Itu pun tidaklah sampai memutuskan kerja dengan pejabat
silap2 kalau ada urusan kecemasan kena datang juga
Batal lah cuti tu

cerita sex service kemaluan pada hari lahir?
tak sanggup...
MAAF!
DIINGATKAN SEKALI LAGI.... DALAM BLOG INI TIADA KESAH SEX... FAHAM!

perodua kembara... suatu masa dulu pernah menjadi kereta idaman
dan akan terus kekal dalam ingatan
kerana sentiasa ada di depan mata..

Ada cerita pontianak post edisi 7 mei 2010
Tarikh selepas tarikh lahir aye
Ada post pontianak ke kat blog nih...
Seingat aye .... takder

sebaik baik nasihat adalah nasihat seorang ayah kepada anaknya
~~~~~~~~~~~
Demikianlah ceritera sebuah pencarian yang dijumpa dalam analitik Nuffnang.
Sekian.
~~~~~~~~~~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

setiap komen dan pandangan anda amatlah dihargai. terima kasih kerana sudi memberi komen, semoga dapat membantu.

bUsUk