FOLLOWER

8 Ogos 2010

Little Colour Shop nak wat Lucky Draw

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

adush!... terkesima sekejap... tak pasal-pasal nak buat entry pasal Lucky Draw plak. Aye terbaca entry Lucky Draw ni Siti Sifir punya blog... rasa teruja sangat2 nak join sebab hadiah...comel sangat2...

Sempena Ramadhan yang bakal tiba ni... Little Colour Shop nak wat Lucky Draw selama 5 hari saja. Bermula pada 6hb ogos jam 1.00 pagi sehingga 10hb ogos jam 1.00 petang (tamat).

Nak buat apa lagi ha... layan jer la apa2 yang ada kat bawah nih....



tugasan 1(hehehe)
Saya suka kambeng kat atas tu sebab matanya berkelip-kelip, comel lak....apa ada sebalik kambeng tu ha...

tugasan 2 (tag), aye nak tag
iii.  chempaqa

sekian adanya...

6 ulasan:

  1. apa ada disebalik kambeng tu?? biarlah rahsia... kehkehkeh! good luck!!

    BalasPadam
  2. ihihihik....kena rasuk mcm saya jugak :P

    BalasPadam
  3. adik yangbaik..

    kakyong dah buat n3 tu hari jumaat.. ;)

    http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2010/08/little-colour-shop-cabutan-bertuah-5.html

    BalasPadam
  4. lucky draw... sempenan ramadhan bagus ni

    BalasPadam
  5. ok..ok.. nanti i buat kat blog contest eh... tengs

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...