FOLLOWER

8 Januari 2010

Penyertaan Contest Lekat & Menang anjuran www.azizwan.com



Macam nak citer ha... actually "Saya tahu contest ni dari blog denaihati.com".  Itupun dari facebook.  Puas juga cari entri ni kat blog denaihati tapi tak jumpa... kat mana...  jadi tak dapatlah AYE sertakan link penyertaan denaihati.  sori yek.., yang dapat AYE sertakan kat sini hanya link ke blog denaihati jer... harapan tu dapatlah blog aye dan blog denaihati tersenarai dalam contest ni.

Syarat2 untuk menyertai contest ni tak susah sangat... kalau nak tau lebih lanjut .. klik kat sini.  mudah jer... antara nak dengan tak nak jer..

Aye join contest ni pun saja suka-suka, mana tau boleh tambah kenalan... kalau ada yang sudi berkenalan la... Apa-apa pun yang penting... 'kerjasama' dan nak tambah skill .

Last but not least... cuba jangan tak cuba... selamat maju jaya...
'Hidup Berani Untuk Gagal'

edisi sekolah lagi...terjatuh pula

hari ke-2 alif ke sekolah
pagi tadi... hmmm macam malas je bangun
tapi semangat tetap ada...
cuma mungkin tak puas tidur
kerana semalam tidur lewat
puas bermain dengan Irdina
kerana seharian meninggalkan adik nan seorang

berlari ke sana kemari puaskan hati
lantas terjatuh ... luka lutut dan dahi
raungannya kedengaran ke seluruh pelusuk kampung negeri
mungkin kepalang sakitnya tidak terperi

namun ku tahu anak ku itu memang takut sakit... hehehe
lantas adik ambil peluang... minta didukung tanpa sebab
menyengih Irdina sukanya dia
abang kesakitan disapukan ubat

sayang anakku sayang
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...