FOLLOWER

25 Februari 2010

entri ke 150 - kisah permainan

masih dalam mood ketandusan idea, justeru permainan anak-anak jadi mangsa...
apa nak buat?  nak tau ?  tu lah untuk di lihat bila dia dah besar nanti...
punya la banyak koleksinya....

tuan punya koleksi... bersama sebahagian koleksi yang tak muat nak isi dalam gambar nih...


sebahagian lagi koleksi permainan pilihan sendiri.... tak makan pujuk punya.... robek poket ayah dan ummi....

apa-apa pun demi kebahagian anak-anak, semoga sebahagian pengorbanan yang kecil ini tidak dipersiakan....

tukar angin... jalan-jalan... belum lagi ubah fikiran

hari ini.... tak der citer yang istimewa cuma saja-saja nak citer ... petang ni tukar template blog ni, tapi lupa plak nak simpan gambar template yang tadi tuh... huhuuu..
pas ni nak sambung balik semua kerje yang dah tertangguh tu.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...