FOLLOWER

23 April 2010

Bila KIK dan 5S bersatu ....!@%*&^%$%^&*(

Selamat sejahtera dan selamat membaca, terima kasih kerana sudi baca entri dalam blog nih... tak abih pun tak per... singgah kejap pun jadiklah... after one day or at least one week... do come back again... (action cam orang putih lak).

Entri dibuat sempena kesibukan menjelang Audit 5S pada 30 April 2010, sementelahan pulak pada 26 April kena pergi ke INTENGAH (nak tau?... next entri), 27 April siapkan dokumen untuk presentation KIK kumpulan IMPAK (back ground kat gambar atas tu sama cam grup kami punya presentation)... then pada 28 April kena present depan pihak pengurusan... dalam dok sibuk2 sempat lagi nak buat entri... untuk lepaskan kebosanan dan kepecahan... kebuntuan dalam kepala yang dah macam belon...

~~~~~~~~~~~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...