FOLLOWER

30 April 2010

Cerita sebuah awards

Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Tertera di atas adalah awards yang diterima dari esya pemilik blog ecatir.
Aye nak tempek gak awards tu kat blog ni... sebab aye join contest yang dianjurkan oleh esya... bukan di blog ni tapi di blog suka-suki....
Untuk itu juga terima kasih kepada esya kerana meluluskan penyertaan aye walaupun pada awalnya macam dah give up juga sebab tak cukup syarat...
Terima kasih juga kerana bagi awards kat peserta contest...

alpa... lupa... apala

Catatan hati yang sedikit kecewa, alpa pada yang ada, mengharap pada yang sudi, orang lain yang peka, kita yang terlalai, bila dah terhantuk baru nak terngadah, UNTUK ITU... SENTIASALAH BERHATI-HATI DAN BERSEDIA

Entry yang terlewat @ akukah yang terlewat

Assalamualaikum dan salam sejahtera,


Sekali lagi entri ini nak bercerita tentang beberapa kejadian lewat beberapa hari lepas
bermula dengan lawatan di INTENGAH yang tersasar ke INTURA
kes sesat jalan?  Bukan... silap arahan dan salah faham
kebetulan pada hari sama berlakunya kejadian paip pecah di laluan sama yang telah dilalui oleh kami pada tengaharinya....
Gambar hiasan.  Koleksi peribadi
Persiapan bacaan untuk menghadiri temuduga pertama ... tidak banyak yang dapat dibaca... kerana kesibukan menyiapkan presentation untuk IMPAK
selepas benchmark di INTENGAH terus attend temuduga
sesungguhnya jalan untuk itu telah dipermudahkan oleh Yang Maha Mengetahui dan Yang Maha Penyayang
temuduga pertama tidak lah susah mana... cuma perlu baca artikel yang diberikan dan faham.... kalau ada cerita lain boleh juga dikaitkan...dapat markah lebih
masuk bilik temuduga bertiga... walau bertiga debaran tetap sama...
Galeri Seni Tuanku Nur Zahirah menjadi saksi
check in di INTEKMA RESORT - 1023 dengan teratai
lepak sekejap... keluar makan...
ada orang sungguh sedih kerna kami lewat.... huhuhu
sambung semula perbincangan IMPAK sampai jam 1 pagi
esoknya sambung lagi....lepas sarapan
... sampai tengahari cukup lagi ahli....
bila dah petang.... 'biar sedih atau curiga' perjuangan tetap diteruskan... sampai malam... tanpa aye kerna perjuanganku harus diteruskan juga untuk esoknya.

Temuduga ke2, Menara SAAS menjadi saksi kekalutan aye...
namun selesai juga... dengan rasa puas bercampur sedikit rasa kesal kerana culas...
biarkan ia berlalu... mudah-mudahan keputusannya adalah yang terbaik untukku duniaku dan juga akhiratku....

Seterusnya ke Anggerik... menyambung perjuangan IMPAK...
hingga tengahari kami mampu bertahan... atas ehsan.... kami pulang awal....bukan tewas tetapi pulang untuk mencari nafas dan tapak baru bagi meneruskan perjuangan....
Volvo S60 menjadi saksi kepulanganku petang itu....bersama teratai...

terima kasih.

Ada apa dengan tajuk cerita?

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Setiap cerita ada tajuk
tajuk membayangkan cerita
ada cerita tiada tajuk
kerna tidak membayangkan apa isi cerita
~~~~~~~~~~
Sekian
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...