FOLLOWER

17 Mei 2010

Edisi TERJAH!! Blog Yang baik!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.  Berjumpa lagi di hari yang sama untuk entri yang kedua.

Pada beberapa hari yang lepas, aye join satu blog review yang dianjurkan oleh mathsensei.. pelikkan namanya... tapi empunya blog bahasakan dirinya sebagai aried.... apa-apa aje lah..

Ada apa dengan blog aried atau mathsensei...??
Tu yang nak cerita tu... hari ini... blog aye dah masuk dalam segmen terjah blog... kat sini Edisi TERJAH!! Blog Yang baik!! (klik jer kat link)...macam penerangan yang dibuat, rasa segan pun ada juga... sebab aye taklah buat review tentang blognya ...

Sungguh aye terharu dengan review yang dibuatnya... memang banyak juga ilmu yang aye perolehi... walaupun aye dah bermula berbloging sejak tahun 2008 tapi ilmunya tak seberapa masih banyak yang perlu belajar ...

Ucapan terima kasih dan selamat berkarya kepada mathsensei aried.  Semoga terus sukses.

Sekian dulu untuk cerita ini... hehehehe edisi malas tapi nak juga layan.... terima kasih

Salam buat semua

Assalamualaikum dan selamat sejahtera hingga akhir masa, semoga anda semua dan saya juga sentiasa sihat untuk meneruskan perjuangan pada hari ini dan hari-hari yang akan datang.  Semoga kita semua dikurniakan Allah ketabahan dan kekuatan iman yang sejati.

Maaf kepada semua kerana hari ini tiada entri terbaru dan cerita terbaru yang dapat dikarangkan di sini hanya doa buat kalian... semoga terus suksess...

InsyaAllah di lain masa dan peluana akan aye dapatkan tajuk dan cerita yang menarik untuk dkongsikan bersama.



Oleh kerana dah masuk dalam senarai kategori Emas Ben Ashaari, rasa teruja pulak nak buat entri yang lebih bernas dan berkhasiat untuk bacaan semua orang...untuk itu juga izinkan aye berehat seketika dan jumpa lagi di entri akan datang.

Sekian, terima kasih... (huh... ayat skema macam karang surat rasmi plak.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...