FOLLOWER

26 Mei 2010

I wanna watch Toy Story 3


Salam sejahtera,

Cerita hari ini adalah "Saya nak tonton kisah mainan ke-3" or I wanna watch Toy Story 3.... dah siri ke tiga rupanya... memang tak pernah tonton kat wayang... tapi kali ini kalau dapat bawa anak2 tonton wayang okey jugak .... kena pujuk mr. hubby... tarikhnya bakal ditayang pada 18 Jun, tetapi sebelum tu.... bagi nuffnangers glitterati yang terpilih akan dapat lihat lebih awal...

berikut adalah beberapa paparan yang sempat dipetik dari nuffnang.... untuk keterangan lanjut klik kat sini
antara koleksi permainan yang ada

antara sebahagian daripada watak baru... 'stretch'... yang ingin ditonton...

antara sedutan filem tersebut..... layan...
~~~~~~
nak kaitkan juga cerita ni dengan entry yang telah aye buat dulu...
sekian.
.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...