FOLLOWER

7 Jun 2010

Maaf.... kemalasan telah melanda, apa ubatnya?













Assalamualaikum dan salam sejahtera,
terlebih dahulu mohon maaf kepada semua yang terlibat sama ada secara langsung atau tidak dengan blog ini.... ewahhh.... blog aye tak lah glamer mane.... tapi ada juga pelawat yang datang tinggalkan pesan... 2 3 kali tinggal pesan tak berjawab... merajuk agaknya... diam jer... hmmm... gambar di atas itulah gambaran aye sekarang..... huhuhu....

sekarang ni....aye rasa seperti nak makan coklat jer... kalu dapat makan strawberi coklat kat sedap.... hari ahad lepas adik aye baru balik dari cameron highland.... dapat makan strawberi...coklat tak der... btw thanks jugak.


Adakah kemalasan yang melanda ini kerana.... sesuatu yang berkaitan dengan gambar nih... hehehehe...suka-suka jer...
First of all and last but not least nak ucapkan terima kasih kepada zie fauzi dan adda kerana kiriman hadiah dari kalian telah selamat diterima.... gambar-gambar hadiah belum sempat di muat turun lagi.... maaf kerana lewat... bukan tak der masa tapi... almaklumlah dalam keadaan macam ni... terima kasih sekali lagi...

sekian...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...