FOLLOWER

8 Ogos 2010

Little Colour Shop nak wat Lucky Draw

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

adush!... terkesima sekejap... tak pasal-pasal nak buat entry pasal Lucky Draw plak. Aye terbaca entry Lucky Draw ni Siti Sifir punya blog... rasa teruja sangat2 nak join sebab hadiah...comel sangat2...

Sempena Ramadhan yang bakal tiba ni... Little Colour Shop nak wat Lucky Draw selama 5 hari saja. Bermula pada 6hb ogos jam 1.00 pagi sehingga 10hb ogos jam 1.00 petang (tamat).

Nak buat apa lagi ha... layan jer la apa2 yang ada kat bawah nih....



tugasan 1(hehehe)
Saya suka kambeng kat atas tu sebab matanya berkelip-kelip, comel lak....apa ada sebalik kambeng tu ha...

tugasan 2 (tag), aye nak tag
iii.  chempaqa

sekian adanya...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...