FOLLOWER

19 Ogos 2010

Mencari pengertian integiriti [dalam hidup seorang blogger]

Assalamualaikum dan salam Ramadhan,

setelah beberapa tidak bersiaran dengan entri
rasa rindu kian membara untuk membuat entri terkini
tambahan bila terbaca blog mr ben... dan juga sharing info
dan banyak lagi...

rata-rata blog yang dilawati hari ini menceritakan perihal penceraian Roslin Hashim yang ada kaitan dengan Raja Azmi....
hmmm nak kata apa... memang dari dulu orang dok kata dah... tapi... shhhh... bulan posa nih... jangan dok nak buat dosa kering...biaq mahkamah yang tentukan.... apa-apa pun cerita depa ni tak da' kaitan dengan tajuk mahupun 2 blog yang tercatat kat atas tu...

yang sebenarnya masih mencari ruang dan idea untuk menambah cerita dalam kesibukan dan lambakan kerja... huhuhu...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...