FOLLOWER

2 September 2010

kejadian sepanjang ogos 2010

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Berikut aye nak kongsikan beberapa pencarian dan lawatan sepanjang bulan Ogos 2010 di blog yangbaik.  Maklumat ini aye perolehi dari Mr. Nuffnang.

lawatan dari Malaysia, Indonesia, United States, Norway, Singapore, Brunei, India, Germany (pun ada), Taiwan dan Saudi Arabia.

cerita sebuah pencarian, yang paling banyak mendahului adalah alasan cuti ... mengapa yer... dan yang paling tak suka tentang pencarian yang dikaitkan dengan nama anak aye... sedey (lol)

cerita sebuah rujukan dari rakan blogger, yang paling banyak melawat adalah Cikgu Ri dan Ben Ashaari ... kalau nak lebih ramai lagi pelawat dari blog Mr Ben kena rajin update blog.... sebab pengunjungnya ramai dan follower Ben juga ramai dah hampir mencecah RM3000... macam artis plak...hehehe

bilangan pengunjung yang datang tengok saja seramai 2290 dan yang unik seramai 1151 ... unik sebab rajin membelek kat blog nih....

sekian adanya...layan....

Doa untuk wanita cantik...

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

nak kirim doa buat semua sahabat blogger yang berstatus wanita
hehehe....


DOA UNTUK WANITA CANTIK, doa ini aye dapat melalui email dari seorang sahabat yang cantik dan aye nak kongsikan dengan semua yang membaca blog ini...

"Ya Tuhan, jadikan wanita yang membaca ini menjadi wanita yang cantik, kuat, sabar, sehat & di sayangi banyak orang.  Tolong tingkatkan kehidupannya. Begitupun jika dia melangkah, selamatkan dia".
Amiin.


*p/s:  untuk kaum lelaki kalau terhingin gak... tukar la ayat ... buleh ajer...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...