FOLLOWER

3 September 2010

Ada apa dengan Red Mummy atau Ben Ashaari atau Denaihati

Assalamualaikum dan salam Ramadan,

tak der ape nak citer petang-petang nak bergosip jap...
bukan gosip buat dosa tau...eh- eh mana tau
yer la aye bukan nak kutuk Red Mummy
Just saja nak sembang2

Agak lama juga aye ikuti Red Mummy
tapi... dalam diam jer
akhirnya pada hari ni aye masukkan Red Mummy dalam blog list yang baik
hehehe... harian hairan ke?
itu pun nak citer ka...
saja nak masukkan dalam diary ni...
sebab Mr Ben masukkan blog yangbaik dalam kategori tulis diari... huhuhu... terima kasih juga... tulis diari tapi ada harinya... culas juga...

pasal apa masukkan nama depa dalam blog nih...
ha... tu la tip yang aye dapat dari Denaihati...
kalo nak PR blog kita naik...
rajin-rajin le... berhubungan dengan blogger yang terkenal
ada sesetengah blogger kata... 'nak tumpang PR'... sama lah cam aye gak... buleh kan?

nak letak gambor blog depa tu... worried juga kot2 nanti kena sama pulak...
letak citer dan link jadilah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...