FOLLOWER

21 September 2010

Mana perginya nuffnang... dah famous lari la pulak

apa khabar semua??
terkejut kan...
baca tajuk pun dah semacam
apa tidaknya tadi baru jer baca entry kat blog Ben
tentang nuffnang yang telah melarikan diri...
belum lagi tengok kat blog sendiri
tiba-tiba nuffnang kat blog aye pun hilang jugak...
aih... mr nuffnang... dah famous keluar kat Kosmo... tiba-tiba menghilangkan diri pulak...
jangan la nak melarikan diri pulak...nak lari ke mana pulak...
walau apapun... aye pasti nuffnang akan datang balik... kan?
dan kehilangannnya akan membawa kembali keuntungan yang berlipat ganda... hehehe
adios

Ulasan dari Rusia / Terima kasih sudi singgah

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Agak lama juga tidak create entry... cuti panjang neh....
dah ada masa nih... curik masa sekejap nak buat entry baru
dalam masa tu semak juga komen dan ulasan bagi entry yang terdahulu...
nak kata apa lagi... kita dah mudahkan pengunjung untuk buat komen...
tetiba ada juga komen yang tak berapa berkenan di hati...

dalam entry Mood hari raya punya lah banyak komen...
suka sangat... tapi tak berapa faham sebab tak buleh nak reply, kenape
sebab aye tak paham bahasa Rusia... agak2 la..

berikut antara petikannya...
nak tengok lebih jelas... klik kat gambar tu... banyak lagi... malas nak layan.
akhir kalam, terima kasih juga kepada teman-teman yang sudi singgah dan tinggalkan jejak... tak sempat nak merayau balik... tapi akan cuba juga pi beraya dalam masa terdekat....

sekian, adanya...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...