FOLLOWER

3 Oktober 2010

kembali jua akhirnya...

Assalamualaikum,

entri ringkas jer nih...just nak buat citer,
nak ucap terima kasih banyak kepada mr. nuffnang
kerana telah mengembalikan mr. BE ke blog yangbaik
setelah sekian lama menyepikan diri...
kali ini untuk bulan oktober barangkali tak tahu lah berapa lama boleh bertahan

menarik juga... kerana BE kali ini adalah berkaitan hartanah oleh Sunway Velocity
kalau ada yang berminat boleh ler... terjah laman web berkenaan
banyak informasi berkaitan perumahan dan segala yang berkaitan dengan hartanah di tengah-tengah bandaraya...
lagi satu sound background juga sedap didengar...


http://www.sunwayvelocity.com/

~~~~~~~~~~
note:  satu lagi iklan khidmat masyarakat @ yangbaik

Pernah shopping kat IKEA?

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

pernah dengar IKEA
tapi tak pernah singgah store IKEA
pernah tengok iklan IKEA
kat surat khabar jer
pernah juga tengok iklan IKEA kat blog
iklan IKEA kat tv ... ada juga
kat blog aye...ada singgah sekejap iklan IKEA
tapi tak lama... mungkin sebab tak der apa yang penting kot kat sini
sebab tak pernah buat entri tentang IKEA
nih nak buat entri tapi ... macam tak berkualiti jer... maklumlah idea spontan

pernah juga baca entri tentang IKEA
tak ingat pulak kat blog mana
tajuknya lebih kurang... barangan IKEA bahaya
BAHAYA?.... tak baca habis pulak isi ceritanya
setahu aye... barangan IKEA yang terbaik, ada kualiti dan juga mesra pengguna
ada kesempatan nak juga dapatkan satu atau dua koleksi IKEA
untuk rumah baru.... ye yehhh ... macamlah nak pindah rumah dah...belum tahu lagik...
perabot kat rumah lama ni... nak letak mana, masih elok lagi...

walau apapun mesti singgah juga kat store IKEA
tengok sendiri dengan mata sendiri
tengok kat iklan tv atau iklan kat blog mungkin tak puas
tengok katalog pun jadilah
eh.... eh... katalog IKEA 2011 dah keluar... tau ker?
aye baru tau jer....
untuk gambaran lebih jelas lagi klik kat kat Katalog IKEA 2011

~~~~~~~~~~~
p/s:  iklan khidmat masyarakat untuk IKEA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...