FOLLOWER

11 Oktober 2010

Nokia N8 dah tiba di Malaysia?

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

Nokia N8
 tadi jenjalan (blog walking) terjumpa promo tentang Nokia N8
fulamak.... dah keluar dah... tapi harganya tak pula tercatat...
gadget yang canggih dan memang perlu diperolehi...
aye tak lah expert sangat tentang handphone, tapi buleh la guna cuma kena ambil masa skit untuk study
kebetulan google jap tadi terjumpa pulak laman web nih, gsmarena (klik)... ada keterangan tentang N8 juga... spesifikasi, review dan macam2 lagi...





Nokia N97 Mini
walau apapun tiap kali keluar model baru Nokia mesti tak miss ikuti perkembangannya, sayangnya latest model Nokia N97 tak dapatlah aye miliki lagi kerana harganya .... kopak wallet hubby...

Nokia N95
N95 sekarang yang aye miliki adalah hadiah dari hubby kerana melahirkan anak pertama... terlewat skit pun tak per... janji dapat...
ingat kalau Nokia N8 ni buleh lah dapat untuk hadiah anak ketiga pulak yer...














Di sini aye sertakan juga tarikh dan tempat workshop berkenaan N8, tarikh dan tempat mungkin berubah terpulang kepada penganjur la kan... cuma tengok pada tarikhnya di Ipoh, tak dapat pergi kot... memang busy sangat masa tuh...
  • Kuala Lumpur 23rd October 2010 Armada Hotel
  • Penang 30th October 2010 The Gurney Hotel
  • Ipoh 31st October 2010 Tower Regency Hotel
  • Johor Bahru 6th November 2010 Grand Paragon Hotel
  • Kuala Terengganu 13th November 2010 Hotel Grand Continental
  • Kuala Lumpur 20th November 2010 Times Square Hotel

tempat terhad kepada 50 orang pertama (first come first serve).
cakap banyakpun tak guna... layan (klik) kat kempen Nokia N8, semua maklumat lanjut ada kat situ..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...