FOLLOWER

1 November 2010

Cerita tentang November 2010 jugak

Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Sumber gambar:  Mr. Google... thanks

saja nak mengendeng jap, nak buat cerita juga tentang peristiwa yang bakal berlaku dan telah berlaku untuk bulan November 2010.  Apa yang pasti kejadian ini akan dan telah berlaku untuk diri aye sendiri

Jom lihat senarai peristiwa berkenaan:~

1 November 2010:
~  Perhimpunan bulanan peringkat ofis - dah berlaku pagi tadi
~  Penyampian hadiah untuk staf yang akan bertukar ... sedey2 - dah berlaku jugak pagi tadi semasa perhimpunan bulanan
~  Kena buat ucapan jugak sempena majlis perpisahan, simple jer - dah berlaku
~  Jamuan perpisahan, lagi le simple jer...

3 November 2010:
~  Temujanji dengan doktor di Klinik Kesihatan Kg Gajah - kena cuti ker tak yah, selalunya sampai sekerat hari kat situ... minta2 tak yah lah cuti

5 November 2010:
~  Hari Deepavali - ada aku kesah?... ada!!!! dapat cuti panjang sikit... 3 hari

10 November 2010:
~  Hari gaji untuk bulan November - wei awalnya... jimat2 yer

16 November 2010:
~ Lapor diri di tempat kerja baru... nak citer ke tak nak? alah tak yah la...

17 November 2010:
~ Hari Raya Qurban - satu hari jer cutinye... nak mohon cuti tambahan rasa segan pulak sebab baru jer masuk kerja kat tempat baru. Well, kita tengok dulu cam ner dengan suasana tempat baru... amik feel dulu lah
sumber gambar:  Mr. Google
(eh eh November untuk Topaz yek...)

okeh... buat masa nih... itu dulu

jangan salah sangka

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Rehat sebentar sementara mencari Peogeot 307 atau Celcom Blue atau Celcom Xpax atau juga rahsia kemenangan pasukan bola Kelantan dalam Piala Malaysia 2010
Gambar hiasan

Masih juga mencari rahsia resepi Pizza Hut berkeju yang baharu serta Blueberry Blackberry atau iPad yang paling canggih sehingga kini....

Masih juga mencari kot-kot Lisa Surihani sudi singgah kat blog nih atau juga Fazura, lagi suka kalau Datuk Siti Norhaliza yang singgah... suka sangat2...
layan dulu...

~~~~~
Jangan berikan ilmu Anda kepada orang yang tidak mau menuntutnya. Jangan Anda tebarkan mutiara kepada orang yang tidak mau mengambilnya. Dan jangan gelar dagangan Anda di hadapan orang yang akan menghancurkannya.  (Yazid bin Maisaroh)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...