FOLLOWER

2 November 2010

perlu tanya ker sebelum ubah pendirian

Salam,

eh eh... nak tanya skit, kalau nak ubah template or design blog nih perlu ke tanya pendapat orang lain?

hm... aye rasa macam nak tukar pulak design nih... tapi sayang lak ngan warnanya... ini semua sebab pengaruh Red Mummy.

eh... apa pulak pendirian aye tu... bukan kerana dipengaruhi oleh Red Mummy, tetapi sebab kaler nya merah yang membuatkan rasa macam mengancam jer... lagi pulak macam sedap jer mata memandang... merah kan warna berani... dan bersemangat...

tunggu lah sehari dua lagi kot, rasa-rasa nak tukar nanti warna apa pulak yerk?....

merah - tanda berani
putih - tanda bersih
biru - tanda bersatu atau juga kuasa
kuning - warna di Raja...

macam warna bendera Malaysia pulak...

lain-lain warna akan aye pikiorkan ...

antara marah dan pandangan mereka

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

catatan pasal marah lagi ker? bosan ker... entah la, tak tau nak buat catatan aper?
tak tentu pasal nak buat pasal marah pulak.  Agak2 nanti apa pandangan mereka?

hmmm....

layan jer la dulu apa yang ada kat sini...

jangan marah ya...

bunyi nya macam keras sikit...

~~~~~~~~~
Kemarahan pada ahli maksiat hanya terjadi ketika pandangan Anda tertuju ke arah mereka. Namun ketika anda berfikir tentang hukuman akhirat yang akan mereka terima, maka rasa kasihan akan menyergap hati Anda.  (Abu Sufyan ad-Darani)

Sambungan cerita bulan November lagik

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

bertemu kembali pada 1 November 2010 hari ini
gambar seperti yang dicatatkan petang tadi  .. peristiwa pada pagi 1 November 2010

Pen Sheaffer yang diterima daripada Unit Pentadbiran... ball pen warna hitam terima kasih.  Pen siap ada nama aye, gambar pemiliknya... biarlah rahsia.
Jam dinding diterima daripada Kelab E-Village... ada lambaian di situ... Insya Allah bila sampai waktunya akan aye ke sana juga... doa2kan semoga murah rezeki.  Terima kasih kepada AJK Kelab yang telah bersusah payah...
Hiasan dinding dari Unit Keselamatan.  Cantik! warna ungu/purple... bentuk hati dengan bunga Rose warna ungu, suka sangat2... terima kasih banyak2 kepada staf Unit Keselamatan terutama kepada Kak Zana (BFF) kerana dia tahu favourite kaler aye...
Sekian adanya cerita bergambar untuk 1 November 2010.  Insya Allah jika ada kelapangan akan ditempekkan pulak gambar-gambar lain yang ada kaitan dengan cerita ini...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...