FOLLOWER

5 November 2010

GIVEAWAY PINK RIBBON KEYCHAIN

Salam sejahtera, salam 1Malaysia dan bersua lagi,
Tiba2 rasa macam kena histeria pulak, terpukau dek kecantikan rantai kunci riben warna pink. Lansung terus nak join contest pulak... dah agak lama jugak tak join contest atau GA ...

GA diberi nama GIVEAWAY PINK RIBBON KEYCHAIN dianjurkan oleh no-no-eumi.

Aye tau GA ni dari mama ada blog.

Untuk join GA ni sila ke ke blog no-no-eumi 

Sekian adanya... terima kasih, selamat mencuba!!!!! (ayat skema pulak...) 

Apa cerita malam tadi?

Salam,

ulang tajuk catatan:  Apa cerita malam tadi? dan tambahan lagi... cerita tentang keputusan Pilihanraya di Bukit Sapi dan Galas.  Dua-dua kawasan berkenaan telah diungguli oleh BN.  Tahniah kepada BN

cerita kedua tentang Money Boy dalam siri 999 di TV3, tak habis pun tengok nye... dari jalan cerita permulaan dah dapat agak... memang dasar... tak nak sambung lagi...

cerita ketiga:... tentang hari ini... Cuti Umum Sempena Hari Deepavali...

Stop Dulu... jumpa lagi

:-)

saya suka juga
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...