FOLLOWER

9 Disember 2010

Sudah mencecah 34 minggu

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia,


cahaya pelangi ke-3, Insya Allah kini sudah berusia 34 minggu tinggal lagi 42 hari akan muncul
dalam tempoh 34 minggu nie... macam2 yang terjadi. yang dah terjadi tu sudah lah... jadikan iktibar supaya tidak berulang lagi....

nak tunggu 42 hari lagi... kalau ikut kata doktor bila dah mencecah 36 minggu insya Allah akan selamat dan dah boleh tengok dunia.... taraaaa....

mungkin tak sampai 42 hari, kalau pantang nak kena tunggu 44 atau 45 hari yerk?

hm... masih suspen jugak ...

Apa tujuan kamu update blog?

Assalamualaikum,

sesaja nak menyibuk...
tadi singgah jap kat blog bro Ben...
eh... cepat sangat pulak buka ceritanya
jalan cerita nya macam ni...
kita selalu update blog kan...
apa tujuannya?
tentu banyakkan

antaranya;

1.  sebab suka tengok update sentiasa dikemaskini

2.  sebab nak dapatkan rangking tertinggi dalam blog list

3.  sebab ada idea

4.  sebab idea mencurah-curah pastu buat enrtry auto publish...kan?

ada nak tambah lagi?

5.  sebab ni sama ngan no. 2 - lepas ni nak pi tengok kat blog Bro Ben... kat mana blog aye...
(huh.... memang kerje gile....betollah nak kejor nama...)

Cari Mood dan Astro

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia buat 1Dunia maya,


Dalam kesibukan ... tak habis-habis dengan sibuknya... macam la orang lain tak sibuk yerk...


sebenarnya sedang cari mood baru untuk update blog... tup2 terjumpa ads dari nuffnang berkenaan ASTRO.
teringat pulak kat anak2... dok suruh pasang ASTRO kat rumah,


actually kat rumah aye memang takder ASTRO lagik.... ish... malu jer... malu ker?... tak lah...
sebab apa nak pasang ASTRO?... sebab nak tengok kartun... ini tak lain mesti maid yang perosah budak2 tu... hei...macam2 la diorang neh, dah budak2 tu tengok ASTRO , nanti berebut pulak dengan maid tu nak tengok ASTRO jugak... sudahnya kejer ke mana....


jumpa banner ni masa blog walking.... so copy letak kat blog aye pulak... kot2 nak sangkut BE ker... dah lama Nuffnang tak kasi BE, ME pun ciput jer...

memang ada hasrat nak pasang ASTRO kat rumah, tapi nak tunggu dulu...kot2 ASTRO nak buat promosi murah lagik.... hehehee

http://astro.com.my/cutisekolah - boleh muat turun kalendar... cubalah

p/s:  tumpang tuah orang jer... sebab tuah ayam nampak di kaki, tuah harimau pada belangnya, tuah kerbau pada tanduknya, tuah manusia .... tunggu kereta tuah keluaran proton
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...