FOLLOWER

30 Disember 2010

Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Terima jemputan dari nanaazlia melalui chatbox... jenuh juga mencari siapakah gerangannya kerana tiada link kat situ... alih2 terjumpa link kat Redmummy.com .  Rupa2 nya nana selalu juga singgah kat sini, cuma aye yang tak terperasan...sori yer

Okeh nak cerita pulak tentang GA anjuran mama kembar 3 (mk3), GA ini sempena dengan ulang tahun perkahwinan mk3 yang ke-6, 1st Giveaway! 
Syarat-syaratnya, boleh terus ke blog mama kembar 3, panjang lebar penjelasan kat situ.

Hadiah berupa barangan Victoria's Secret & Telekung Travel ditaja oleh Itsy Bitsy Secrets ~ WAJIB sebut tentang hadiah ni dalam entry korang yer.

Inilah hadiah-hadiahnya:
Hadiah Pertama:
Pure Seduction Midnight Body Lotion + Body Mist + Telekung Travel

Hadiah Kedua:
Island Waters Body Mist + Telekung Travel

Hadiah Ketiga: Telekung Travel


aye nak tag:
hans (bolehkan?)

Saudara yang zalim

Assalamualaikum dan salam sejahtera,


Diantara bentuk kezaliman seseorang terhadap saudaranya adalah apabila ia menyebutkan keburukan yang ia ketahui dari saudaranya dan menyembunyikan kebaikan-kebaikannya.


(Ibnu Sirin)

Take the Nestle Wellness Profiler test today!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia
Apa yang anda makan mampu menentukan tahap kesihatan anda.  Senang cerita ia turut menggambarkan peribadi anda.

Take the Nestle Wellness Profiler test today!

Want to find out if you’re living a healthy lifestyle? Want to know how to live a stress free balance lifestyle? Thanks to Nestle, take the profile test to a journey of self-discovery towards improvement. Discover a few simple truths and build towards a healthier and balanced lifestyle. Take the Wellness Profiler to find out if you’re an Advocate, an Investor, a Manager or a Hopeful and gain valuable insights to your approach on nutrition and health. Here’s to the start of a new year, and to a healthier you!

Let’s discover a few simple truths and build towards healthier and balanced lifestyle choices. Try out now! #NestleProfiler


Jumaat Cuti Umum | Peristiwa Suzuki 2010

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat 1Malaysia,

Tahniah kepada pasukan Malaysia juga Indonesia kerana telah melayakkan diri ke pusingan akhir Piala Suzuki AFF 2010.  Sekalung syabas dan tahniah sudah tentunya kepada pasukan Malaysia.

Peristiwa Piala Suzuki AFF 2010 pastinya terpahat dalam sejarah Malaysia tahun 2010.  Manakan tidak di atas kemenangan pasukan bolasepak Malaysia ke atas Indonesia 4-2, telah membuka ruang untuk rakyat Malaysia mendapat cuti-cuti Malaysia Umum pada hari Jumaat, 31 Disember 2010. 

Terima kasih juga kepada Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Najib Tun Razak kerana telah mengisytiharkan Jumaat ini sebagai cuti umum bagi meraikan kejayaan sulung pasukan bola sepak kebangsaan menjuarai Piala Suzuki AFF 2010.

cuti panjang weh... baju sekolah anak2 dah beli ker...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...