FOLLOWER

4 Januari 2011

Rahsia jari runcing sudah terbongkar....

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia,

Nak tau rahsia jariruncing?
neh... aye dah dapat dah...jangan terkejut pulak...
sebab bukan aye saja nak hebahkan rahsia nih...
sebab juga.. rahsia jari runcing pun dah ada merata-rata...kerana Suzuki AFF2010, akhirnya rahsia jari runcing terbongkar dan terdedah sedikit demi sedikit... dan semakin popular juga...

nak tau rahsianya? okehlah dipendekkan cerita, rahsia tu aye dapat dari sini...Melayu memang boleh punya... tak tipu...

Jari Runcing bersama Nuffnang | Edisi teruja dan perasan lagi

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Entah anugerah apa yang harus diceritakan di sini
Tiada ada apa yang menarik melainkan satu cerita tentang jari runcing
dan kerana jari ku yang kini semakin meruncing... neh
membuatkan mereka mencari juga jari yang tidak runcing ini...
kerana jari runcing menjadikan blog jari yang tak runcing ini yang semakin popular kerana dikatakan kekasih atau buah hatinya jari runcing adalah keeper Malaysia bagi Piala Suzuki AFF 2010... tak habis2 lagi?

Belum juga selesai... kerana dikatakan tuah ayam nampak di kaki, tuah pemain bola?... juga di kaki... bukan kaki bangku atau kaki pau... atau kaki kaku.

Mereka juga mencari ziana zain di sini juga Nik Zaris Nellidia yang dirasakan semakin popular... adakah kerana Anugerah Bintang Popular Berita Harian atau kerana Anugerah Skrin atau ... mungkin juga kerana Juara Lagu 2010 yang akan berlangsung pada 9 Januari 2011... huh   mantap bebbbb..

cukup dulu...

Shop in Jipaban today! | Membeli belah @Jipaban hari ini, mudah jer

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia,

cerita sikit tentang shopping online.  kepada anda yang suka atau baru berjinak-jinak untuk cuba membeli di atas talian, apa kata cuba shopping @Jipaban.  Bukan Jepun beb, tapi barang Jepun mungkin ada kot...



baca sikit keterangan dalam Bahasa Inggeris, nak translate... kot salah bahasa pulak nanti jadi salah faham... silakan!

Ever wonder how wonderful it is if you can just do your shopping whenever you can, and where ever you feel like it? You don't have to worry if there is a parking lot, or would the mall be too crowded? Good news for all of you shopaholics out there; you can now bookmark http://www.jipaban.com/ and start shopping, where it provides you a whole new online shopping experience, just a few clicks on your mouse and you are done, no lining up at the cashier, no difficulty in squeezing yourself in the crowd to grab your favourite last piece! In Jipaban, you will find almost everything you are looking for in this online shopping mall, one thing for sure is that, it will be so convenient that you will come back for more, so sign up as a shopper with Jipaban today and start shopping right away! Do share this with all your shopaholic friends, till then, enjoy shopping at Jipaban!


ChurpChurp Social Share » Shop in Jipaban today!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...