FOLLOWER

9 Mac 2011

Hari ini dan esok

Assalamualaikum dan selamat sejahtera 1Malaysia,



Hari ini... lambat update
hari esok... belum tentu lagi dapat update
ke'busy'an mula melanda...

maka dengan itu merosot lagi ....lawatan
idea yang dah tersimpan...ingat nak buat cerita tentang Apple iPad 2 di Malaysia
eh alih tak alih macam dah nak keluar pulak iPad 4... betoi ke...nanti nak kena google jugak neh... sambih menggigihkan semangat yang semakin hilang dan semakin lemau....

opss esok hari khamis kan?
kena bawa miss nina... eh Miss Inas & Miss Diena ke KIA kat Felcra Nasaruddin Bota
dengar khabarnye Miss Inas akan diberi suntikan lagi... demam ke idak tengoklah nanti...

layan...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...