FOLLOWER

11 Mac 2011

Bukan kerana publisiti | Mahal bukan Murah lagi bukan!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


Dah agak lama tak menyibuk dengan bloger nih... kalu dulu setiap kali dia buat segmen mesti nak join, kalau tak join rasa macam satu kerugian pulak.  Tapi sekarang nih tak dapat lah nak menyibukkan diri untuk join segmennya... tambahan dengan segmen yang berteraskan gender... heee tak kuasalah... bukan aye anti gender XX tu... sebab kalau tak der XX takder la YY kan?... heheh betoi ka...

Yang sebenarnya rasa macam tak selesa jer nak buat entry ni... kot2 nanti dia baca pulak dah jadi blog panas tak kena kutuk kaw kaw macam kopi kow pulak... tapi ada ker dia baca blog nih... rasanya tak pernah kot... sapalah aye... yer lah lagi pulak dah lama tak masuk segmen dia, senarai dalam blog list dia pun dah terkeluar... dah due kot... sebab dia buat segmen baru untuk masuk blog list baru 2011... aye tak buat entry utnuk segmen tu..  rasa cam malas sebenarnya culas.... hah!!! culas tu ape...  pi cari kat kamus dewan bahasa...

Erm... nak bagi tau ker sapa dia tu... tak yah lah... buat koleksi peribadi sendiri dah lah..."yang tau jer"

Di larang membuat bida'ah

Assalamualaikum dan selamat sejahtera 1Malaysia,


Pada penghulu hari ini.... hanya ini dulu yang sempat diadakan...



Tidaklah suatu kaum membuat suatu bid'ah di dalam agama mereka, melainkan Allah akan mencabut sebagian sunnah dari agama meraka sebanding dengan (bid'ah) yang mereka buat. Dan Allah tidak akan mengembalikannya lagi kepada mereka hingga hari kiamat.(Hassan bin Athiyyah)












terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...