FOLLOWER

29 Mac 2011

Malam ini kasih!

Selamat sejahtera,


Malam sikit eh... malam ini kasih - kalau ingat cuba sebut atau nyanyi macam lagu keroncong nyanyian hetty koes endang... boleh?  Tak boleh ler... sebab lagu tu dah lama... tapi masih terngiang-ngiang kat telinga nih... hehehe

Malam ni nak tidor awal ler... itu pun kalau si jari runcing dan putih gebu yang busyuk masyam tu tak berjaga.... kalau tidak haru... esok nak kejer nih... nak blogwalking pun broadband ni punya la slow mlow... kalau minum minum 3in1 dah abih dah tak abih muatturun blog benn... hehehe

dah pi tidor... esok bangun awal...

Rasa tak selesa

Selamat sejahtera,

Rasa tak selesa sangat 2 - 3 hari ni

Rupa rupanya hari ini ayer terlupa... eh bukan lupa tapi tak jumpa kat mana letak name tag... bergegas nak pi kerja, bukannya lewat pun masih awal lagi ... tapi nak cepat punya pasal sebab hari ini ada audit lagi pulak malam tadi bos bagi mesej pagi ni nak jumpa ada discussion tepat jam 8.00 pagi... huh... awalnya...

dah sampai ofis rasa macam orang asing pulak sebab tak pakai name tag... walaupun buat selamba tapi ... tak boleh masyukkk la...

buat jer kerja cam biasa... macam tak der apa2...

layan...

entry ntah apa2... tu pun nak citer... zzzzz... grrrrrrrrr

Malas - Dasar atau ape?

Selamat sejahtera,


Malas....



malas







malas....



emang dasar pemalas....




malas buat kerja....



malas nak layan....




malas nak buka mata - mengantuk la tu...


malas nak jalan kaki pi cafe.....



malas nak tumpang orang.... nak balik sendiri gak... jalan kaki?


malas malas malas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



malas buat kerja...ketuk sikit jalan sikit macam paku dengan tukul...




pemalas...
























































rajin kan korang .... sampai ke sini.... timasih.....


heheheh
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...