FOLLOWER

11 April 2011

Isnin yang ceria!!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera 1malaysia.com ,

sumber gambar:  bing.com - huh giler betul taip gambar matahari dan pergi ke imej... macam-macam gambar keluar tak sanggup mata hati ini menatapnya... ada yang nak cuba.... JANGAN!!!

Isnin yang ceria!!! hampehs.... memang biul betul... kalau buka blog seantero Malaysia pun rata-rata blogger mesti buat cerita pasal Isnin yang biru (blues ler)... apa kes tetiba aye buat Isnin yang ceria pulak... Tu lah pasal... kita terbalikkan mood hari Isnin yang tak berapa ceria nih... tapi silap pulak hari ni pakai baju biru... ingat tadi nak pakai baju kuning... ceria macam matahari kat atas tu...

Memang nak cari mood yang ceria hari ni... tetiba dapat panggilan hangit pulak, sayangnya bukan dari fara fauzana atau fafau atau dari mana-mana hot.fm tapi kat geng ofis hujung sana... tapi rileks jer arr.... kita tengok sampai mana hangitnyer ttu...


layan...... zass
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...