FOLLOWER

17 April 2011

Zaman dah berubah manusia semakin maju

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

Zaman dah berubah dan manusia sekarang dah semakin maju walaupun pada sesetengah bahagian nampak seperti semakin mundur.  Contohnya Malaysia menuju alaf baru dan dalam usaha menjadi warga kelas pertama tetapi dalam masa yang sama masih terdapat segelintir rakyatnya yang membuang sampah sesuka hati dan tak tahu guna tandas awam sekalipun tandas rumah sendiri.

Dek kemajuan dan perubahan masa semua dari kita sudah semakin seperti kesuntukan masa dan 24 jam yang dikurniakan itu adakalanya seperti tidak pernah cukup.  Terutama bila bos bagi kerja last minit. 

Protokol dan adab juga sudah tak diikuti... sekadar protokol pada majlis rasmi sahaja...


...........ops... sambung lagi... gangguan siaran

Pencetak 4 dalam 1 yang berkualiti superb dari Hp

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


Tiba-tiba rasa nak buat iklan pulak.  dah tak der idea agaknya.... 

Ada sesiapa sedang mencari pencetak 4 dalam 1 atau all in one dengan harga yang berpatutan.  Hp ada jawapannya.  Hebatkan hanya dengan RM27.00 untuk satu katrij anda mampu mencetak sehingga 600 helai dengan kualiti yang hebat juga.


Pencetak pintar ini berupaya mencetak dan membuat salinan serta boleh scan dengan mudahnya. Didatangkan dengan arahan mudah pada panel kawalan, anda mampu mencetaknya dalam masa yang ringkas.


cerita panjang tak der gunanya... jom kita tengok apa lagi HP Deskjet All-in-One Printer ini mampu lakukan dan apa pula kelebihan dan fungsi-fungsinya yang lain.  

Sila klik di sini dan di sini juga.

selamat mencetak!

BEN ASHAARI GEGAR LAGI

Assalamualaikum dan selamat sejahtera 1Malaysia.com ,


BEN ASHAARI GEGAR LAGI

tersesat sudah!!! dah last day baru nak buat entry.  lepas nih tak tau la bila pulak boleh nak join segmen Ben... dok sibuk memanjang... nak update pun dah naik malas...

layan jer la...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...