FOLLOWER

25 April 2011

Dalam blog list Rina Salleh

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

Anda kenal dengan Rina Salleh?... Tak kenal?  Beliau adalah pemenang Gadis Melayu musim ke dua.  Yang sebenarnya aye pun tak kenal (bukan tak tahu) sebab tak pernah jumpa personally.... skema kan?

Okeylah nak cerita yang sebenarnya blog aye termasuk dalam blog list Rina Salleh... huhuhu  seyes... tengok gambar kat atas tu... saja jer capture dengan anuar (minat jugaK) tapi sama tak pernah jumpa dan tak kenal juga... hehehe.... blog aye yangbaik ada kat bawah sebab Rina susun ikut alphabet blog... so... ehh... kenapa pula blog yuyu zulaikha ada kat atas 'yangbaik'?... hmmm musykil gak nih..

Tak sangka kan?... tapi selalu ke Rina datang ke blog yang tak seberapa nih...

layan... lagi...

Cerita kotak ajaib | Sahabat setia

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


nak hupdate blog tak hengat.... apa bahasa tah... ni semua pengaruh blogger2 muda... bukan salah mereka yer... tolong jangan salah faham.

nak cerita tentang kotak ajaib seorang sahabat setia yang baru menjangkau usia 5 tahun (bulan oktober 2011).  Dalam kotak ajaib itu ada raksasa, ada badut, ada ultraman, ada ular, ada kucing dan ada juga dinasour... sayangnya.... kotak ajaib itu dan isi kandungannya dah hilang.... mungkin dalam timbunan mainan atau juga dalam almari buku...


tunggu ... aye selongkar almari buku ... nak cari di mana kotak ajaib itu.... dan bila jumpa nanti aye pamirkan di sini... bukan di entry ni... tetapi di entry akan datang....

sabar yer... aye dok sabar nih... dah geledah bakul bakul mainan jugak kot2 ada terselit dalam bakul tu...


tunggu. yer... sahabat yang setia memang macam tu... bila tanya dah lupa ker buat2 lupa... tak tau pulak... sabor jer la...

Terima kasih | Nuffnangers yang sudi melawat

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


Terima kasih kepada semua yang sudi melawat blog yangbaik yang tak seberapa ini... terima kasih kerana sudi membaca dan sudi memberi pandangan... mungkin ada sedikit maklumat yang dapat dibaca.  Sementelahan blog ini tak banyak sangat maklumat penting sekadar maklumat ringan untuk bacaan.

Dan aye tak juga rasa kecewa andai yang datang melawat hanya membisu (silent reader)... kerana tak semua orang sempurna... hehehe seperti aye juga... kadang-kadang singgah blog mike tapi tak bagi komen sekadar baca lebih kurang dan senyum sendirian ....

Terima kasih sekali lagi...

p/s:  rasa-rasanya perlu buat entry tetap kot untuk rekodkan nuffnangers yang rajin melawat...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...