FOLLOWER

27 April 2011

Gigih yang bagaimana lagi

Selamat sejahtera,

Ingatnya hari ni nak bergigihan lagi untuk update blog... tapi tak tau pulak nak buat cerita pasal apa, idea dah hilang dek kesejukan dalam bilik dingin yang aman damai nih...

ada member kata air yang tenang jangan sangka tak der buaya... aye sambung pulak.... opps apa kaitan yer... tak per... air yang tenang jangan sangka tak der naga.... hahaha...

ada ke sesapa dari kalangan member tu yang tau aye ada blog... ishhh segan lah nak kabor... biar la... boleh buat citer hangat sikit... hehehe... ehh bukan niat tak baik... kalau deme tau segan la... blog nih bukan nya ada cerita menarik pong.... sekadar di pinggiran jer...  nak tumpang glamor.... dan perasan sendiri....


sapa yang baca.... kot ada lah...

sekian.... layannzzzzzzz

Suci hati di hari yang damai

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


mulakan entry hari ini dengan hati yang suci dan ketenangan

bersedia untuk berhadapan dengan tugasan....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...