FOLLOWER

21 Julai 2011

Giveaway dari Korea @fasihah.com

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,



Giveaway Dari Korea @fasihah.com dengan kerjasama Store King

Tiada kaitan dengan demam K-Pop atau timbulnya kembali Winter of Sonata di TV9. Penyertaan untuk giveaway ini adalah kerana terpanggil dek Hans Hanis budak lelaki yang hensem tetapi bukan playboy... ngeee. 

Tak per. Tengok syarat penyertaan tak lah berat sangat. So dengan sukarela menyertai giveaway ini. Manalah tahu ada rezeki dapat giveaway dari Korea pulak.

Giveaway ini akan tamat pada 14 Ogos 2011.

Untuk menyertai sila klik SINI


*

Nur Kasih The Movie

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


Belum reda lagi demam Nur Kasih?  Kini anda boleh tonton filem Nur Kasih di tonton.  Heh... macam pelik jer bunyi nyer, tetapi itulah hakikatnya. 

Klik SINI untuk menontoh Nur Kasih The Movie.  Haa... baru sempurna sikit ayatnya kan... tak lah macam berulang2.

Selamat menonton di tontontv.  Iklan jap.



Layan........

Dah habis tajuk

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


Hari ini hari khamis, ada istilah 'tricky thursday' rupanya.  Emmm baru tahu. 

Semalam hari Rabu 'Wordless Wednesday'.

Esok hari Jumaat... istilah apa pulak...

Hari-hari ada istilah ker...

Dah.

Memang confirm tak ada orang datang hari ni
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...