FOLLOWER

25 Julai 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


Ada berani???... Ingat tak ingat jer buat entry nih...

Sesaja melompatkan diri masuk ke segmen maut punya... yup... bersempena sebelum masuk bulan Ramadhan, elok juga kan buat segmen nih, kalau ada sesapa nak kritik ala-ala kutukan gitu... bila dah posa nanti kena dok diam-diam sambil buat entry yang baik-baik atau pun touch-up blog kat mana patut seperti yang dah kena kritik kan...

Tapi kan... kalau yer pun nak kritik, bagilah kritikan yang membina dan ikhlas, jangan sampai lebab pulak kena kritik.

he elehhh, perasan la pulak.... entah sapa lah yang sudi kritik blog yang tak berapa nak popular,... kenal orang pun tidak... ada sesapa nak kritik... meh...Selepas kritik, sertakan url entri penyertaan korang ni di ruangan blog ini ... boleh lah berbalas kunjungan dan kembalikan kritik blog ! Adil la kan ?

Citer banyak takde .. tak moh... klik di SINI

Di sebalik tau buat

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

Sementara mendapat idea untuk menulis yang panjang lebar... layan dulu mutiara kata ini...


Taubat (yang benar) menghimpun empat perkara : (1) istighfar dengan lisan, (2) meninggalkan perbuatan maksiat, (3) bertekad dalam hati untuk tidak kembali berbuat dosa dan (4) meninggalkan teman-teman yang jahat. (Muhammad bin Ka'ab)

Semoga bermanfaat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...