FOLLOWER

28 Julai 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG ..CEPAT !

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


BEN ASHAARI CARI BLOG ..CEPAT !

Sesaja ... lagi la nak menyibukkan diri dengan kesibukan kerja sampaikan nak tinggal meja kerja ni pun dah tak sanggup walaupun perut dok berkeroncong mengalahkan lagu Keroncong Untuk Ana lagiiii.

Tak per lah tengahari ni makan jer Snickers yang baru beli kat cafe pagi tadi... petang karang ada makan-makan free, esok lagi BESAR punya free...

eiii.... apa yang aku merepek meraban nih...

Okeh lah nak cerita petang ni kena attend Bengkel Celik Kewangan... huhuhu  macam butalah pulak... tak buta tapi rabun jer... so kenalah hadir kan sebab bukan senang nak dapat ilmu direct dari orang Bank Negara.  Kalau rajin, malam ni tak pon pagi esok ker aye update citer pasa bengkel tu yer...

Sekian adanya, selamat mencari blog ... yehaaa

Sumbangan Infaq Ramadhan

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


Sekadar memanjangkan kepada insan marhaen yang berhasrat mengifaqkan sebahagian rezekinya kepada yang memerlukan sepanjang bulan Ramadhan ini.



"Tidak berkurang harta daripada bersedekah"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...