FOLLOWER

2 Ogos 2011

Aktiviti senggang di bulan Ramadhan

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

apa lagi aktiviti masa lapang di bulan Ramadhan kalau bukan tidur.... tapi kan dalam banyak2 aktiviti kenapa mesti tidur? sebab ada orang kata kador balik tidur malam tadi yang tak cukup kerana solat tarawikh campur dengan bangun sahur... kalau tidak ngantuknyaaa... macam mana nak drive.

sebenarnya selain dari tidur ada lagi aktiviti yang sangatlah berfaedah dan mendatangkan pahala...

tak tau earkkkkkk....


bukan sahaja berbloging join segmen-segmen... hehehe... terkejut ehhh... tu la banyak sangat dah gambar dia kat sini... so tambahkan kebanyakan itu lagi... nak membebel... sebab join teka-teka mummy ayu tadi... nun kat bawah tu... dah salah...

eh... aktiviti apa nie... bukan tu la maksudnya....


ini ha...

tadarus al quran... hari ni dah masuk hari kedua... group aye kena baca juzuk 6 sampai juzuk 12, mesti habiskan sebelum 20 Ramadhan 1432 sebabnya lepas tu ada majlis khatam quran... teringat pulak zaman bebudak dulu...

aye kalau janji nak upload gambar sendiri memang tak pernah tepati ... sebabnya ... malas nak layan nokia N95 tu, memori dah hampir penuh nak delete yang mana tak tau.. so tak nak lah janji tapi kalau ada tu ada lah gambar.. Pusat Islam pun oke kan sebab aye susah sikit nak interframe muka sendiri... kalau awal-awal dulu ada la tersesat sekeping dua... tapi rasanya nak delete lah...

Sekian selamat menyambut Ramadhan 1432


Sedang menunggu sesuatu

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


sedang menunggu sesuatu?
yang sedang menunggu sesuatu
apa yang ditunggu?
Nak tau ker?
hmm....


sedang tunggu ... sesuatu la..














sedang  menunggu sebuah jawapan yang bukan pada persoalan tetapi

bagi jawapan untuk ini... Mummy Ayu bilang akan update hari ini...
sapa yg join..
apa jawapannya
and sapa yg memang
agak-agak la... apa benda nie?
Sorry lah.... dah tutup dah... nak tahu jalan cerita nya... link ada kat atas... tak pun kat sini  Mummy Ayu















Whoops!

Assalamualaikum,




Whoops... pagi-pagi lagi Nuffnang dah ada problems... tak dapatlah nak tengok perkembangan analisa hari ini... untuk pagi ni aje kot... tengok pulak petang nie...


hehh?



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...