FOLLOWER

20 Ogos 2011

Mencari kebenaran

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

Setelah dua tiga kucing berlari.  ops catatan yang agak tersasar dari landasan.  Kini berusaha mencari jalan untuk menjadi Top Blogger pula dengan trafik yang entah apa-apa.  Tak taulah mana google analytics atau google search engines nak tempek blog nih..... eh! ha! baru teringat ada carian bertajuk tempe perawan... hehehe tak tau lah mana datang tempe dan si perawan tu... oh tidak...



ZIARAH RAYA BLOG

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

Ops.. tersesat sekejap tadi kat blog Bangku Kosong.  Terjumpa pula dengan segmen ziarah raya blog di Bangku Kosong... lalu terjumpa jalan pulang dan dengan segera terbuatlah catatan ini sebelum terlambat dan sementara bateri laptop ini masih banyak... kalau bateri dah habis nanti kena cas semula... sebelum cas kena off dulu... huhuhu... panjang la pulak kesahnya...

Untuk memenuhi syarat segmen, aye perkenalkan... panggilan manje di blog adalah YB (yangbaik), buat masa ni belum jumpa lagi nickname dengan nama tu, kalau dah ada... tak wujudlah blog yangbaik kan?...eh!... nama ori panjang lebar dan rasanya belum tiba lagi masa untuk introduce nama asli... alasan...


Hari Raya Tahun ni, insyaAllah tibalah giliran untuk berhari raya di rumah mak aye di Batu 45, Kampung Banjar, Beruas.  Hari Raya kedua akan ke Batu 9 1/2, Lekir rumah anak pak mertua dan mak mertua... (hehehe). 

Ucapan !?  Nak buat ucapan selamat hari raya sekarang... masih terlalu awal pulak rasanya.  Apa pun aya ucapkan terima kasih kepada Bangku Kosong kerana menganjurkan segmen ini.  Ucapan Maaf Zahir dan Batin kepada semua blogger yang singgah di blog yangbaik dan juga kepada semua pelayan maya yang tersinggah ke blog ini.... al maklum sajalah dalam dok seronok mengejar SEO dan juga konon-konon perasan top blogger Malaysia 2011, ada pula catatan yang menyinggung perasaan dan hati mana-mana pihak.  Sekian, terima kasih kerana sudi singgah dan membaca blog ini.

Sekian.

Bazar Raya 2011 di Hotel UiTM

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


Sekali lagi nak menyemak jap kat sini, sementara masih dok hot dengan item top blogger di bulan Ramadhan.

Catatan ini adalah sambungan kepada kisah Buffet Ramadhan dan Sahur Hotel UiTM 2011.

Bazaar Raya di Meranti Grill Hotel UiTM bermula 1:00 petang hingga 9:00 malam,
02 Ogos 2011 sehingga 26 Ogos 2011

Bazaar Raya 1: Aneka Corak Tas tangan dan kain pasang dari harga RM 30 - RM 49

Bazaar Raya 2: Aneka Corak selandang Pashima dan tiga segi serta make up dari Miss Rose dan kain kotton dari harga RM 10 - RM 75
 
Biskut Chocolate Almond Pudina, Biskut Keju, Tart Nenas, Biskut Hawaian Coconut, Biskut Red Ruby, Nestum Roll, Dahlia, Conflakes Madu, Kek Kukus Pelangi/Mocha/Blueberry, Kek Sarang Lebah dan Aneka kerepek. Dari harga RM 3 - RM 25
Bazaar Raya 3: Aneka corak tudung dari harga RM 10 - RM 30
Biskut Marble Cappucino,Bangkit Kacang hijau,Tier Drops,Almond London, Tart Nenas,Choc. Stick,Mazola,Peanut Butter,Makmur, Hazelnut Cruncy,Red Pearls dan Conflakes dari harga RM 18 - RM 23
Bazaar Raya 4: Pekasam,Seruding, Baju Kanak - kanak, English home decor (Alas kaki, table runner & Single carpet), Aneka Kerosang. Dari harga RM 3.50 - 50

Bazaar Raya 5: Maruku,Kuih Kapet,popia kecil,Biskut Tart nenas,Almond london.almond mama carey,kristal,biskut gajus, biskut samprit,choc.chips,bangkit sagu, mazola dari harga RM 15 - RM 28
 Aneka baju kurung kanak2 dari harga RM 40



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...