FOLLOWER

29 September 2011

Shell FuelSave Day - Malaysia

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


Teringat pada bulan yang lepas Shell telah buat kempen pembelian 3 biji gelas percuma dengan pembelian Shell Helix Ultra 4L, 2 gelas dengan Shell Helix HX7 4L dan 1 gelas dengan Shell Helix HX5 3/4L.  Kalau tak ingat baca kat Dapat Gelas Ferarri .  Kempen berkenaan telah tamat pada 30 Jun 2011


ini adalah gambar sebenar gelas berkenaan.  ada 6 biji mengikut keluaran kereta ferrari

Sekarang ni, Shel sedang menganjurkan satu lagi kempen hebat iaitu Shell FuelSave Day.  Program berbentuk pendidikan ini diadakan untuk mempelajjari bagai hendak menjimatkan minyak dan mengurangkan kos perbelanjaan kenderaan.  Hebat kan?
 

Peluang untuk sama-sma mencipta rekod Guinness World 

Maklumat mengenai acara berkenaan.  Harus tidak lupa siapa itu.... yang turut serta dalam pasukan berkenaan... Siapa?... Tengok lah...
Jangan lupa juga... masuk adalah percuma dan untuk ahli Bonus Link.. ada bonus juga menanti.  Nak Register? CLICK HERE TO REGISTER NOW
 
bIG fUEL-sAVINGS, bIG aRTISTES.

Eh.. okeh lah... ada Ning Baizura, Rosevelt, Suki Low pun ada termasuklah Diplomats Of Drums dan Freeloaders.

Tunggu apa lagi... jangan lepaskan peluang untuk mencipta nama dalam Guinness World Record,  nama untuk negara kita Malaysia tercinta.

Entry ini khidmat masyarakat.  
Orang Memberi Kita Merasa.
Terima kasih kepada Nuffnang.
Semoga BE yang diberi itu berkekalan lama di situ... 

Sekian.
*.* 

Hari ini

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


Hari ini 29.9.2011 hari terakhir Kursus Induksi Modul Umum Bil. 148/2011.
Hari ini, Kursus Induksi ini diakhiri dengan Ujian/Peperiksaan. 
Hari ini, maka berangkat lah pulang semuanya
Hari ini, semua gembira kerana sebentar nanti mereka akan berjumpa yang tersayang setelah hampir 14 hari berkampung di Pusat Latihan UiTM

Hari ini.... dapat surat CTR... sebelum cuti kena inform bos dulu.

Sekianlah catatan untuk hari ini...

gambar di atas... gambaran aktiviti di sini sehingga hari ini... credit picture to azrul kerana gambar ini diambil dari album "memori induksi 148 2011" dalam album kamera azrul... tq.

Semoga kita semua berjaya dan lulus dengan cemerlang..

Selamat!!!

Peraduan kecil untuk semua

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

"letakkan header ini di entry penyertaan"

Oleh kerana dalam seminggu dua ini aye akan mengikuti Kursus Induksi dan berkemungkinan tiada kesempatan untuk mengemaskini blog sudah tentu akan hambarlah kunjungan ke blog ini. 

Justeru itu untuk memberi sedikit peluang kepada para pengunjung ke blog ini, aye dengan rela hati menganjurkan 'Peraduan kecil untuk semua'. 

Peraduan ini mudah sahaja, apa yang mesti dilakukan ialah:

1.  Buatkan satu entry dengan tajuk "Peraduan kecil untuk semua oleh yangbaik".  Ceritalah apa sahaja dalam entry berkenaan tiada paksaan.  Di dalam entry berkenaan perlu diletakkan gambar header di atas.
2.  Tinggalkan link entry berkenaan ke ruang komen di entry ini.
3.  Itu sahaja.

Hadiahnya akan dikemaskini bila ada kelapangan semasa kursus kelak.

Tarikh tutup :  29 September 2011, jam 23.59   12:00 tengahari.

Pemenang akan dipilih melalui cabutan oleh 5 orang.  Bermakna akan ada 5 orang pemenang.
Sekian. selamat untuk semua semoga berjaya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...