FOLLOWER

5 November 2011

Daftar sebagai peserta contest Gadget Impian di Denaihati.com

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


Daftar sebagai peserta contest Gadget Impian di denaihati.com.  Denaihati memang pemurah ditambah lagi dengan tagline "Hidupkan Untuk Memberi", memang terbaiklah. 

Pendaftaran sebagai peserta contest dibuka mulai 4/11/2011 hingga 11.59 mlm 9/11/2011.  Jadi sementara masih ada peluang eloklah cepat-cepat daftar di denaihati.com. 

Syarat-syarat pendaftaran tak susah, antaranya:

1.Blog mesti berdaftar dengan membuat satu entri ringkas menyatakan hasrat untuk menyertai Contest Gadget Impian.

2.Tinggalkan komen di entri ini (http://denaihati.com/daftar-sebagai-peserta-contest-gadget-impian) dengan kata-kata berikut:  “Saya menyertai contest Gadget Impian” dan letakan link entri tersebut diruangan commentLuv.

3.Blog MESTI pasang button RETWEET, FB like dan GOOGLE +1 sebelum buat entri pendaftaran.

4.Letakan ayat berikut di akhir entri “Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.com, Anarm.net, eQurban.com, Silver Asia Sdn Bhd, Kedai Kak Siti dan Serverfreak

5.Tarikh tutup pendaftaran contest Gadget Impian pada 11.59pm, 9/11/2011.

6.Pendaftaran terbuka kepada semua pembaca setia blog Denaihati 1Dunia.

7.Peserta digalakkan memasang plugin/widget “Waktu Solat” dimana-mana lokasi dalam blog. (bukan syarat wajib).

Yangbaik tertanya-tanya juga apa lah gadget impian yang bakal diumumkan oleh Denaihati.  Jika nak diikutkan Yangbaik, memang banyak sungguh gadget yang menjadi impian terutamanya yang melibatkan teknologi.  Walaupun Yangbaik bukanlah celik sangat tentang teknologi IT yang canggih, tetapi Yangbaik memang suka sangat gadget yang canggih manggih nih... jom explore antara gadget impian Yangbaik pula... kot-kot ada dalam senarai Denaihati.
 
Lamborghini tu... kalau ye pun nak dimasukkan dalam senarai gadget lampu bolehlah tak pun side mirror. Tak pun model saja...


Adakah ianya Samsung Galaxy SII.. elok sangat la handphone Yangbaik pun dah lama tak tukar baru... masuk 4 tahun dah...


Atau... kamera digital Sony Nex-C3...


atau....


masih lagi rahsia... kerana setiap peserta yang layak perlu ikuti perkembangan dan arahan dari semasa ke semasa yang akan diumumkan oleh Denaihati.com

Tunggu aje lah.

Akhirkata... last but not least:
“Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.com, Anarm.net, eQurban.com, Silver Asia Sdn Bhd, Kedai Kak Siti dan Serverfreak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...