FOLLOWER

10 Disember 2011

Gadget Impianku adalah Macaron

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


Inilah rupa gadget impianku untuk dimasukkan ke dalam mulut.

“Inilah masanya untuk merasai makanan paling sedap dari negara Perancis, makanan yang menjadi fenomena sejak akhir-akhir ini di Malaysia, iaitu Macaron, Yanmieonline.com dengan berbesar hati ingin memberikan kepada 5 orang pemenang bertuah untuk merasai keenakan Macaron tersebut, tunggu apa lagi?, sertainya sekarang, secara tidak langsung membantu beliau untuk untuk mendapatkan gadget idamannya!!!!”Tetiba tersentap pulak macam orang kena histeria, pagi2 hujung minggu ni dah takder kerja jalan-jalan kat blog dan twitter, terjumpa dengan makdara @yanmie... tersentuh pulak, malu dan segan pun hado ... ada pulak boleh pakai ingat2...


Sebagai menghargai ingatan @yanmie, maka dikuatkan semangat dan digagahkan juga buat entry ni, walaupun terpaksa berhadapan dengan pelbagai spekulasi... apa tah... perasan retis pulak... fening la... button 'f' ni dah buat hal gara-gara Inas Insyirah (out of topic... sorry!!)

Berbalik kepada tajuk, sebenarnya Yangbaik buat entry ini sebagai sokongan kepada yanmie.online untuk mendapatkan gadget impiannya.  Gadget impiannya merupakan Samsung Galaxy s2 dan sebab mengapa Samsung Galaxy s2 menjadi impiannya boleh baca di SINI.

Galaxy-S2

Sekian,  good luck to Yanmieonline.com*_*

e-book percuma dari ariffshah dan abang ensem

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,Saya mahukan ebook tips hartanah daripada blogger Malaysia, Ariff Shah dan Abang Ensem. Join giveaway ini!


percubaan ... boleh la ekkk
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...