FOLLOWER

13 Disember 2012

Year End Giveaway By Cik Bunny

As salam,

Year End Giveaway By Cik Bunny

Secara tiba-tiba terpanggil pulak untuk meriahkan Year End Giveaway By Cik Bunny.  Dan... secara tiba-tiba jugalah terasa macam muda remaja belia pula.  Manakan tidak dah jadi mak budak pun dok sibuk nak join Giveaway.

Aye sertai giveaway ni atas jemputan Cik Bunny.  Terima kasih atas jemputan (sayang awak ketat-ketat - entah bahasa apa la pulak nih) Lama jugaklah dok fikir nak join ke tidak... untuk tidak mengecewakan Cik Bunny, dalam kesempatan yang masih bersisa ini aye join juga.  Bukan apa untuk memeriahkan YEG (Year End Giveaway) bukan YES (Year End Sale).  YEG tak perlukan duit cuma masa jer YES ni kalau tersilap langkah... habis simpanan untuk belanja sekolah anak-anak.

Hadiah untuk pemenang juga tidak kurang hebatnya.  Lihatlah...

Masih ada masa lagi, sila klik SINI untuk sertai.

Selamat!

5 ulasan:

  1. good luck... semoga berjaya...

    BalasPadam
  2. good luck untuk "Year End Giveaway" cik bunny yer

    BalasPadam
  3. amirini,

    terima kasih... saya berjaya!!! :)

    BalasPadam
  4. denaihati,

    eh... thank you for the luck... lucky me!

    BalasPadam
  5. good luck ea!! izni pn join jgak :D

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...