FOLLOWER

20 Januari 2012

Antara zalim dan kikir

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

berkongsi lagi...


Waspadalah terhadap perbuatan kezaliman karena kezaliman adalah kegelapan di hari kiamat. Jauhilah kekikiran karena kekikiran telah membinasakan orang-orang sebelum kamu, mengantarkan mereka kepada pertumpahan darah di antara mereka dan menghalalkan segala cara.  (HR Muslim)

SELAMAT BERCUTI

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


Selamat bercuti panjang lagi... empat hari tu... Sabtu, Ahad, Isnin dan Selasa.  Bukan boleh selalu dapat peluang keemasan ini.  So dalam kesempatan bercuti tu ambil peluang dan gunakan peluang sebaik-baiknya. 


agak-agak la, cuti panjang ni nak pi makan angin kat mana dengan Lamborghini yer...


tak pun jalan-jalan sekitar kawasan rumah ... selain dari pi tengok rumah contoh di Puncak Iskandar (tak habis2 lagi... hehehe)


jalan-jalan juga, tapi ingat-ingat yer... kalau dah empat hari cuti... kerja pun tertangguh untuk 4 hari juga...

spoil jer kan... dok hepi-hepi tiba2 ingat kerja pulak...

...

agak-agak jugak la kan... 4 hari ni dapat tak nak update blog... nak buat auto publish pun jenoh gak nak perah otak....


Ducati di RHB Bank

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,



Sebelum berceloteh panjang, tentu ramai yang tidak percaya termasuk Yangbaik sendiri, bawa sekarang ni RHB bank menawarkan Ducati kepada pelanggannya.  Ada yang berminat?  Ducati memang motor yang hebat sehebat namanya dan tidak kurang hebat juga adalah RHB Bank.

(gambar hiasan, sumber yahoo.com)


Hendak bercerita penuh dalam Bahasa Malaysia, Yangbaik kurang bijak sebab Yangbaik sendiri pun copy jer ayat-ayat di bawah ni dari laman web RHB.  Tak salah kan... untuk tujuan promosi jugak...

Just get to the point, here the story behind the Ducati dan RHB:


gambar hiasan - Ducati Monster 795 (sumber:  yahoo.com)
1.  Race for a Ducati.  RHB are giving away 3 Ducati Monster 795, 7 consolation prizes and 10 weekly prizes for 8 weeks!


(gambar hiasan, contoh penggunaan Android)

2.  RHB Now Available on Android.  Banking right here, right now with our new Android App

3.  Zakat Payment Online Promotion.  From now until 21 January 2012

4.  RHB Now Exclusive Deals. Enjoy additional discount on selected deals @ GoodDeals2u.com

5.  Win the 24" Toshiba LCD TV.  Fast and convenient, there is no better way to transfer money than with Western Union® via RHB Now (Internet Banking only).

For more story behind... click HERE.

~~~
catatan suka-suka dari Yangbaik untuk nuffnang dan RHB Bank.

^_^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...