FOLLOWER

25 Mac 2012

Hari ini dalam sejarah

Assalamulaikum dan selamat sejahtera,

Gambar yang menggambarkan hari ini penuh dengan sejarah.

Walaupun hari ini penuh dengan sejarah, memang sedih untuk dilalui tetapi terpaksa dilalui juga kerana jika tidak dilalui pastinya hari ini tidak akan berakhir dan sudah pasti hari esok tidak akan muncul.  Bolehke?  Biar apapun yang dilalui sudah pasti kita mesti tempuhi dengan semangat yang kuat dan ketabahan.dan... sejarah hari ini turut dilalui oleh dua orang kanak-kanak riang ini yang mungkin tidak kenal erti kesedihan.  Walaupun begitu mungkin juga jauh di sudut hari mereka tersimpan secalit kesedihan tetapi tidak terucap dan tidak terzahir seperti kita orang dewasa.


eh eh... Fatin Liyana dan Irine Nadia Marcello dah keluar dalam segmen blogger di Safiyya TV9.  Agak-agaknya lah bila pula tiba giliran blogger yang bernama yangbaik.  He... perasan jer... namun begittu harapan tu tetap menggunung walaupun blog yangbaik tidaklah sepopular mereka... memang jauh panggang dari api... ibarat langit dan bumi... jauhnya populariti mereka berbanding blog yang baik.


Lari sekejap dari kesedihan tadi... sekejap lagi nak sambung makan kek keju...mungkin juga boleh membantu meredakan kesedihan ini agar ia tidak bertapak lama, namun minggu hadapan bagaimana pula nak dihadapi... entahlah...


Biarlah rahsia... sesiapa yang terdekat jika ada yang membaca blog ini mungkin dapat merasai kesedihan tu...

Cukuplah dulu...

Ekspo Selangkah ke UiTM 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera 1Malaysia 1UiTMEkspo Selangkah ke UiTM 2012 di UiTM (Perak)
Tarikh:  24 - 25 Mac 2012
Masa:  8.30 pagi - 7.00 malam
Tempat:  UiTM (Perak), Seri Iskandar

Bagi penduduk sekitar terdapat kenderaan/bas UiTM disediakan bagi memudahkan perjalanan pergi dan balik dari UiTM Perak,  antara lokasi terpilih ialah:
1.  Padang Ipoh, Ipoh
2.  Stesen Bas Kuala Kangsar
3.  Stesen Bas Teluk Intan 
4.  Stesen Bas Seri Manjung

Ekspo Selangkah ke UiTM tahun 2012 turut diadakan di semua kampus negeri dan cawangan UiTM.
Bagi lokasi-lokasi lain selain UiTM (Perak) sila klik pada gambar di bawah untuk lebih jelas.

(klik pada gambar)

Sekian.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...