FOLLOWER

26 Mac 2012

Berdetik-detik yang lalu

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

 

Hari ini, biarpun untuk catatan ini mungkin tiada komen, yangbaik tak kisah sebab dah biasa begitu, bukan satu atau dua malahan boleh mencecah hingga puluhan catatan yangbaik yang tiada komen.  Walaupun begitu  kehadiran komen sememangnya amatlah dihargai.  Kesedaran itu ada mengapa tiada pengomen sama ada tegar atau pengomen baru.  Bagi setiap blogger yang mesra dan rajin setiap komen amatlah bermakna dan ia merupakan salah satu sumber dan idea untuk terus berkarya.  Tidaklah nanti dikatakan blogger syok sendiri kerana mengeluarkan catatan yang tiada komen atau tiada pembaca.

Bukan sahaja sedetik lebih malahan berlebihan pula detik yang dilalui oleh blogger mematangkan pemikiran dan karya.




perasan atau tidak dalam diam-diam setelah awal ashaari melamar scha al yahya secara live dalam satu rancangan di ASTRO tiba-tiba wajah ayu scha muncul pula di laman blog yangbaik... teruja pun ada juga dengar berita lamaran itu.  Bukan apa walau apapun cara dan kaedah yang digunakan untuk melamar ia sedikit sebanyak memberi kenangan manis kepada semua yang menonton rancangan tersebut biarpun Yangbaik sendiri tidak menontonnya...

yang sebenarnya kemunculan scha al yahya di blog ini adalah atas kerjasama antara nuffnang dan trendsetter.  Silap-silap cara mereka ini akan menjadi satu trend pula di masa depan dan akan menjadi fenomena baru bagi jejaka di Malaya untuk meminang gadis idamannya.  Oh!  tidak... jangan lah buat begitu... ikutlah budaya kita orang Melayu...

Eh... belum lagi bercerita panjang ... trendsetter tu ada apa?  Nak tahu lebih lanjut klik di SINI

... blank...

 oh! tidak.... didera secara mental dan fizikal kerana tiada idea lagi...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...