FOLLOWER

20 Julai 2012

BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H

As salam,

BEN ASHAARI


Dah agak lama tak join segmen.  Biarlah mereka nak kata apa kan... blog kita suka kita lah...hehehe

Ben Ashaari ajak join segmen RAKAN BLOGGER RAMADHAN 2012.  Sebenarnya ia hanyalah tawaran kepada blogger yang berminat untuk menyertai segmen ini bukan paksaan atau tidak pula diajak secara langsung. 

Sebelum terlupa, sebagai panduan untuk menyertai segmen ini, berikut adalah syarat-syarat penting yang mesti dipatuhi:

Paling penting sekali, mengapa anda patut pilih blog @yangbaik adalah kerana blog ini biarpun sekadar blog picisan ia juga merupakan blog yang turut berkongsi pengalaman mengenai suka dan duka kehidupan sekeliling anda bukan sahaja berkaitan puasa di bulan Ramadan tetapi apa juga yang berlaku seputar Ramadan.

Boleh la yer?

Bahagian penting ! - Pesanan daripada  Ben Ashaari :-
  1. Sediakan satu bloglist yg baru bertajuk RAKAN BLOGGER RAMADHAN 2012
  2. Sila pilih blog-blog yang korang minat untuk bertukar tukar link.. Masuk ke blog mereka , kemudian tinggalkan pertanyaan di ruang komen tersebut , dengan ayat yang bertulis begini ..
ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
Dan jika blogger tersebut bersetuju , maka sila balas kembali lawatan ke blog mereka dan tinggalkan komen di entri segmen ini dengan ayat ..
“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “
Selesai perjanjian , maka masukkan link blog masing masing ke dalam bloglist tersebut dalam tempoh 24 jam. Selepas 24 jam , kembali pastikan link anda dah dimasukkan . Jika tiada , sila kembali tanya pada blogger tersebut. Jika tiada respon, remove link dia ! Senang citer .. Tak yah gaduh gaduh .. ok ?

Setiap bloglist boleh memuatkan lebih 200 blog. Maka pandai pandai la pilih yer ..
Bloglist yg dah diwujudkan itu akan kekal sehingga hujung RAMADHAN 2012 dan selepas tamat tempoh perjanjian , secara automatik blogger ada hak untuk hapuskan bloglist tersebut berdasarkan persetujuan di segmen ini . Cam lawyer lak aku… hehe..

Pertukaran link blog ini adalah salah satu usaha untuk menambahkan dan menukar pembaca di kalangan blogger sendiri. Ini bukanlah satu segmen utk tarik trafik atau untuk jadi popular .

Dengan cara ini juga diharap dapat meningkatkan lagi semangat blogging .. InsyaAllah ..
Aku sekadar membantu .. Bloglist aku ? Padat dah.. ni pon berat dah pon masa loading..
Tamat segmen ini , jam 11.59 malam , 20/7/2012 . Tiada penyenaraian list dibuat . Geledah je kat ruangan komen ni yer ..



Terima kasih



'suka duka pentas dunia'

Bufet Ramadhan & Sahur Di Hotel UiTM Shah Alam

As salam,



Hari ini adalah hari melihat anak bulan Ramadan.  Maka malam nanti akan diumumkan oleh Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja berkenaan tarikh mula 1 Ramadan.

Sementara itu, layan dulu antara menu Ramadan bagi tahun 2012 yang di sediakan oleh Hotel UiTM




Hotel UiTM Shah Alam

Bufet Ramadhan - Sri Impian

Bermula 23 Julai hingga 16 Ogos 2012 ,
6.00 petang hingga 9.00 malam

RM 45 (Dewasa) | RM 19 (Kanak-Kanak)* 4-10 tahun

 
&


Bufet Sahur - Anggerik Terrace Coffee House

 
22 Julai hingga 16 Ogos 2012 , 12.00 tengah malam hingga 4.00 pagi

RM 18 (Dewasa & Kanak-Kanak) * 4-10 tahun



***



Istimewa



*10% untuk 10 tempahan awal beserta bayaran penuh bermula 23 hingga 27 Julai 2012

*Diskaun 10% untuk kakitangan UiTM

*Diskaun 50% untuk warga emas

*Diskaun 10% untuk pelajar IPTA/IPTS

*Ruang solat disediakan

* Kaunter zakat

* Persembahan artis







Untuk tempahan hubungi :

03-55192069/75/76/78 sambungan 310 atau

email : hoteluitmshahalam@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...