FOLLOWER

7 Ogos 2012

Bazar Raya

As salam,


Bazar Raya Di Hotel UiTM
Bersempena sambutan Aidilfitri dapatkan pelbagai aneka biskut raya, kek dan kerepek Bertempat di Hotel UiTM bermula 12 tengahari hingga 9 malam.
Bazar ini akan berakhir pada 16 Ogos 2012
Bazar Raya 1: Dodol,Nestum Roll, Biskut Tart Bunga, Biskut Nestum, Biskut Blue Diamon, Biskut Teddy, Biskut Chocolate Delight, Biskut Chocolate Coffee, Biskut Badam Ros, Kerepek Bawang, Rempeyek, Kek Lapis Sarawak, Batang Buruk Dan Bauhulu.
Bazar Raya 2: Kerepek Bawang, Kerepek Gunting, Kerepek Pisang, Kerepek Lidah Buaya, Cakar Ayam, Bebola Kacang, Kacang Berempah, Popia Simpul Kasih, Chocolate Rose, Biskut Tart Buleberry, Biskut Royal Oat, Biskut Apple Mix Fruit, Biskut Tart Nenas Gulung, Biskut Almond London, Biskut Golden Oat, Biskut Suria Delight, Biskut Alamanda, Biskut Puteri Balqish, Biskut Coklat Berganda, Biskut Cornflakes Gajus, Biskut Idaman Crockette, Biskut Manggis , Biskut Puteri Salju Dan Biskut Nestum Delight .
Bazar Raya 3: Biskut London Almond, Biskut Bangkit Durian, Biskut Bangkit Kacang Hijau, Biskut Bangkit Kelapa, Biskut Makmur, Biskut Chocolate Stick, Biskut Cornflakes Cruncy, Biskut Hazelnut Cruncy, Biskut Marble Cappucino, Biskut Marble Strawberry, Biskut Mazola, Biskut Oats Crispy, Biskut Orange Stick, Biskut Peanut Ice Cream, Biskut Strawberry Stick, Biskut Tart Nenas Gulung, Dan Biskut Suji Pelangi.
Bazar Raya 4: Biskut Makmur, Biskut Mazola, Biskut Chocolate Chip, Biskut Bangkit Sago, Biskut Gajus, Biskut London Almond, Biskut Tart Nenas Gulung Dan Kuih Kapit.

Promosi Kuih Raya 2012


As salam,


Tumpang iklan sekejap...


Promosi Kuih Raya di bazar Hotel UiTM Kembali Lagi !!!

Terima kasih diatas sokongan pada tahun lepas.

Semua harga bagi kebanyakan kuih dikekal seperti tahun lepas serta kualiti kuih dipertingkatkan.

Senarai Kuih Raya 2012
· Biskut Makmur RM 20 / 50 Biji
· Biskut Mazola RM 15 / 50 Biji
· Biskut Bangkit Sago RM 20 / 50 Biji
· Biskut Gajus RM 20 / 50 Biji
· London Almond RM 20 / 50 Biji
· Tart Nenas RM 20 / 50 Biji
· Sampret Rm 20 / 50 Biji
· Choc. Chips RM 20 / 50 Biji
· Maruku RM 15 (1/2 kg)
· Kuih Kapit RM 17 (1 Balang)

Kepada sesiapa yang berminat boleh berkunjung ke “Bazar” Hotel UiTM

Dari 04 Ogos hingga 16 Ogos. Jam 12.00 tgh hingga 09.00 mlm.


Hubungi:
Pn Zaini 017 2300545 (Hotel UiTM Shah Alam)
Helmi 019 3178483 (Hotel UiTM)

Tempahan juga boleh dibuat secara email ke
zainiz@salam.uitm.edu.my atau helmi9164@salam.uitm.edu.my


Seperti biasa tempahan tuan puan boleh dihantar terus ke pejabat atau mengambilnya di Hotel UiTM


Tarikh akhir untuk penghantaran tempahan boleh dibuat pada 15 Ogos 2012.


'suka duka pentas dunia'

Berehat sebentar bersama Kit-Kat

As salam,


Dah berapa hari yer tak update blog.  Kononnya berehat la sangat.  Takder juga.  Yang sebenarnya, nak cari mood dan bahan untuk update blog bukanlah mudah dan tak juga susah nak update blog kalau rajin cari bahan dan rajin on netbook. 

Huh.... mood dah kedaung nak buat cam  ner.



Oleh kerana sekarang bulan Puasa, rehat tengahari mana lak nak makan Kit Kat.  Tengok gambar jer... layan




'suka duka pentas dunia'


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...