FOLLOWER

28 Ogos 2012

Kata Kunci Untuk Hari Ini | Sebuah jawapan untuk audit

As salam,




 
 
Setelah puas berhempas pulas menjawab soalan audit yang amatlah hangatnya... maka dengan ini meh kita santai jap meninjau apa pula keywords atau lebih tepat kata kunci yang menarik untuk hari ini.  Kata Kunci ini diperolehi dari Nuffnang yang bermurah hati merekodkan setiap kata.  Terima kasih
 
 
Jom!!!
 
 
  • ayat dalam kad raya - ada ucapan untuk sahabat dan ucapan untuk ibu juga.  Kalau tak pandai buat ayat google jer.. then singgah kat blog sini... adalah ayat-ayat rekaan sendiri.  Dah ambil ayat tu jangan lupa letak kredit kat @yangbaik tau.
 
  • dekorasi laman rumah - boleh juga lihat rumah contoh di Seri Iskandar dan juga gambar sebahagian daripada dekorasi laman rumah jiran lama di Sungai Galah.  Laman rumah @yangbaik takder lah besar mana jadi tak der lah nak buat dekorasi bagai lagi... mana nak cekau.  Balik keraja pun dah nak malam.  Hujung minggu pulak dok merayau rumah mak tak pun kat rumah mertua.  Tapi yang pastinya walaupun laman tak besar mana, mesti bersih dah tiada sampah sarap bertaburan... kalau tidak.... kutipppp
 
  • semi d di puncak iskandar - ada contohnya di rumah contoh seperti di atas.  Rumah semi d di Puncak Seri Iskandar untuk fasa 1 rasanya dah tinggal sikit lagi, kalau nak banyak tunggu fasa dua.  Nak tau lebih lanjut?... google jer 'mrcb seri iskandar' mesti jumpa gambar rumah contoh... dari blog @yangbaik pun ada gak. hikhikhik
 
  • contoh lanskap - jawapan sama juga di atas atau 'sda'.  Nak jumpa pensyarah lanskap ler ingat minta idea untuk masukkan dalam cerita di blog @yangbaik.  Tak lah bila pengunjung tiba hampa jer sebab tak der gambar atau cerita menarik mengenai lanskap di sini... ciput jer.
 
  • blog yang popular 2012 - banyak blog yang popular nak cari mana satu... dan yang pastinya blog @yangbaik belum lagi popular untuk tahun 2012 next year boleh jadi jugak... hehehe
 
  • blog-kutuk redmummy - ada ke kutuk kutuk blog orang, itu dia punya pasal la... Nak kutuk-kutuk pula, tak baik ler.  Opss!
 
  • cara mengemas dapur - nak mengemas yer... meh tengok kat siniDapur rumah @yangbaik takder la besar mana tapi barangnya berkotak-kotak so simpan jer dalam kotak tu sesekali kena tengok juga kot-kot satgi ada pula 'mak menti' atau 'cikpas' bersarang dalam kotak tu.
 
  • gambar kereta kenari rs - gambar kereta kenari tu ada tapi tak tau la kenari rs ke ape.  Dahulunya yangbaik ada juga mengidamkan kenari merah, tetapi lepas dengar cerita macam-macam dari encik suami langsung tak jadik.... huuuu... eeieieiei
 
  • hotel berhampiran felcra nasaruddin bota - Hotel Putra Iskandar - the one and only buat masa ni terletak di Bandar Seri Iskandar.  Mungkin tahun depan akan tumbuh lagi satu hotel besar.  Tiada gambar atau cerita sebab tak pernah buat lagi cerita berkenaan Hotel Putra Iskandar.
 
  • jenis jenis ap di malaysia - ap tu Approve Permits untuk import kereta mewah ke sejenis telefon android.  Apa-apa saja lah... asalkan korang jumpa apa yang korang carik...


Sekian, adanya.  Suka Duka Pentas Dunia.

Contest Cabaran SEO dimonopoli Lelaki Kacak

As salam,


Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati
Eyriqazz vs Denaihati
Contest Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati nampaknya dimonopoli oleh lelaki kacak di Malaysia.  Tambahan pula penganjur contest tak kurang juga kacaknya (hehehe).  Inilah hakikatnya, @yangbaik kurang pasti mengapa kurangnya penglibatan wanita dalam contest sebegini.  Walaubagaimanapun tidak bermakna kaum yang menghayun buaian ini tidak turut serta.  Ramai lagi peserta wanita yang hebat-hebat menyertai contest cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati.

Eyriqazz vs Denaihati bagaikan langit dan bumi dalam dunia blog.  Walla, kalau begitulah kata bro Eyriqazz agak-agaklah kan blogger otai yang ramai follower, punya trafik yang tinggi, kedudukan yang baik dalam Alexa ranking etc. boleh  kata macam tu siapalah pula blogger yang bernama yangbaik ni yer... memang tak der bagai- bagai lagi... dah macam 'pungguk rindukan bulan'.  Mana tidaknya, nak pecahkan ruyung jauh sekali lah sehingga ke artikel ini ditulis bayang blog yangbaik kat mr google pun tak kelihatan di page 1 atau 2.  Entah di page berapa tak taulah, nak dapatkan top ten pun belum tentu.  Eh eh lari tajuk pulak... memang lah tak ramai peserta wanita yang menyertai contest cabaran SEO tetapi manalah tahu dalam tak ramai tu ada yang menjadi pemenang utama.

Biasalah adat bertanding tak menang pun tak apa at least dah tambah pembaca baru dan dapat lah sikit pengetahuan dari blog-blog yang mungkin selama ini tidak pernah dilawati.

Cabaran contest ini berlangsung sehingga 31 Ogos 2012.  Kepada yang masih berminat nak cuba dan nak lihat siapakah lelaki kacak dan wanita cantik yang menyertai contest ini boleh terus ke SINI.

Kepada semua peserta contest selamat maju jaya dan good luck.


'suka duka pentas dunia'

Lebih utama dari segalanya

As salam
 
 
Tiga amal yang lebih utama: sembahyang dalam waktunya, berbakti kepada ibu bapa dan berjuang dijalan Allah.
(HR Bukhari)
 
 
 
~~~~~~~~~~~~~~~
 
sementara menantikan entry terbaru berkaitan contest cabaran SEO... mencari ilham yang kian pudar...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...