FOLLOWER

8 November 2012

Jawapan skema bagi soalan yang tidak ditanya

As salam,


Nak bagi skema jawapan bagi soalan yang belum diterima secara rasmi.  Memangnya tiada siapapun yang berani bertanya secara rasmi kepada @yangbaik kenapa lama sangat tak update blog. 

Hehehe... tak suspen pun... saje jer nak buat cerita.  Mana ada orang nak tanya pada blogger yang tak mesra dan juga tidak glamor nih (huh).  Ada ker ?  tak der kan?

Yang sebenarnya 25 hari yang lepas @yangbaik telah selamat melahirkan anak ke -4.  Memang sungguh banyak dugaan dan cabaran serta ujian... almaklumlah wanita selepas melahirkan anak akan mengalami banyak perubahan emosi. 

Sehingga itu dulu.... sebenarnya banyak yang nak diceritakan tetapi masih membeku dalam dalam diri. 



 
eh... ini bukan gambar tiru uncle gedek yer... gambar ni dah ada lama dulu sebelum uncle gedek dikenali... kebetulan pula yang sebenarnya gambar ini keluar untuk bercerita mengenai Hari Yang Sibuk sebelum ke Residence Hotel di Uniten Bangi.
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...