FOLLOWER

2 Disember 2012

Seandainya tidak kemas satu hari

As salam,

 
Kitar semula gambar dalam catatan semalam (Sabtu).  Kertas-kertas berkenaan telahpun disusun semula dengan kerjasama Alif dan Inas (si gebu aka jari montok).  Mesti ada campur tangan ummi juga jika tidak...tidak ada maknanya tersusun ... nak kata kemas ... langsung tidak.
 
Terfikir juga, kalaulah satu hari semalam 'kertas kerja' tu tidak dikemas... apa jadi lah yerk... huiii... tak sanggup nak kenang, baru nampak secebis kertas atas lantai pun dah runsing.
 
Ini bukan apa ... kes kalau tak kemaskini blog satu hari... mesti bersawang kan? Dalam dok sebuk dengan urusan rumah tangga dan nak jaga badan ... sibuk la jugak nak update blog... memang ler...
 
Hari ini Ahad, 2 Disember ulang tahun Irdina Huda aka model sambilan gadis semasa yang tidak bertauliah... hehehe.  Petang ni Dina keluar lagi... hari ni berjimba lah dengan abang dan adiknya.  Ummi dan Abid?... tinggal di rumah.
 
 
 

Perbandingan Pengetahuan

As salam,


Barangsiapa ingin mengetahui kadar pengetahuannya tentang Allah, maka hendaklah ia melihat (dan membandingkan antara) apa yang dijanjikan oleh Allah untuknya dan apa yang telah dijanjikan oleh manusia untuknya, manakah diantara keduanya yang lebih diyakini oleh hatinya?(Syaqiq bin Ibrahim)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...