FOLLOWER

4 Disember 2012

Takut kepada penipuan

As salam,


Tak taulah apa kaitan antara gambar di atas dengan ketakutan atau penipuan.  Nak dijadikan cerita bukan kerana ditipu oleh penjual kereta terpakai (walaupun macam pernah kena tipu), tetapi yang dijadikan cerita adalah takut sekiranya sekali lagi ditipu oleh orang yang sama atau orang lain yang menggunakan helah yang seakan sama.  Tetapi cerita ketakutan ini rasanya tak sesuai lah nak diceritakan dalam 'Fear Factor' yang sedang dok heboh kat blog dan ASTRO sekarang ni... memang tak masyuk....

GIVEAWAY 'jangan perah otak'

As salam,




Jadi, tak payah susah-susah nak perah otak nanti cair pulak... kan dah susah.  Klik saja pada link gambar di atas. 


Akibat banyak makan

As salam,




Hindarilah oleh kalian kekenyangan karena terlalu banyak makan dan minum, karena sesungguhnya hal itu dapat merusak tubuh, menimbulkan penyakit dan membuat malas untuk beribadah.
(Umar bin al-Khattab)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...